ΕΠΟ: Συνάντηση κορυφής και ενόχληση για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Συνάντηση κορυφής και ενόχληση για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος και το προεδρείο της ΕΠΟ έχουν καλέσει σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta συνάντηση κορυφής στην Ομοσπονδία το μεσημέρι της Δευτέρας για όλα τα καίρια θέματα της επικαιρότητας. Η ενόχληση για την Κυβέρνηση!
Συνάντηση κορυφής θα υπάρξει το μεσημέρι της Δευτέρας στην ΕΠΟ (την οποία κάλεσε ο Βαγγέλης Γραμμένος με παρόντα τα στελέχη της Ομοσπονδίας), καθώς υφίσταται μεγάλη ενόχληση στο Δ.Σ. για τους κυβερνητικούς χειρισμούς και την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Ο προβληματισμός αυτός έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η ΕΠΟ παρότι έχει εκλεγμένη διοίκηση δεν κλήθηκε ποτέ από την Κυβέρνηση για τις τρέχουσες συζητήσεις και φαίνεται πως η νυν Κυβέρνηση την... αντικαθιστά μπαίνοντας ως συνομιλήτρια με τις FIFA / UEFA.
Υπάρχει λοιπόν δυσαρέσκεια και για αυτό το γεγονός αλλά και για την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Προ ημερών μάλιστα και ενώ είχε προκύψει η κυβερνητική παρέμβαση υπήρξε άτυπη συνάντηση στελεχών της ΕΠΟ με τον υπερσύμβουλό της, Πετρ Φούσεκ. «Πείτε μας ποιο είναι το θέμα και... σερνόμαστε εμείς ως ΕΠΟ; Ποιο είναι το πρόβλημα με εμάς; Θέσατε εσείς ως FIFA / UEFA θέμα της διοίκησης και της ΕΠΟ;», ειπώθηκε προς τον Φούσεκ. «Εμείς δεν έχουμε βάλει κανένα τέτοιο θέμα. Δεν έχει τεθεί θέμα διοίκησης ΕΠΟ», απάντησε ο Πετρ Φούσεκ. Στις τάξεις της ΕΠΟ εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα και να αντιδράσουν πιο ακραία ως προς τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
 

Τελευταία Νέα