Πρόταση σε Έλληνα αξιωματούχο του Κατάρ για ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Gazzetta team
Πρόταση σε Έλληνα αξιωματούχο του Κατάρ για ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

bet365

Πρόταση από FIFA και UEFA για να αναλάβει πόστο στο ελληνικό ποδόσφαιρο δέχθηκε ο Σάκης Μπατσίλας, ο οποίος είναι ηγετικό στέλεχος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ και πρόσωπο-κλειδί στο Μουντιάλ του 2022.

Αύριο (22/1) σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρ με την ταυτόχρονη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου δια των ηγετών τους Αλαφούζου, Σαββιδη, Μαρινάκη, Μελισαννίδη, υπό την αιγίδα FIFA–UEFA- ΕΠΟ και την παρουσία της Πολιτείας.

Οι διεθνείς συνομοσπονδίες έχουν αποφασίσε να παρέμβουν στο υπάρχον μοντέλο διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή της ΕΠΟ. Οι εκλογές που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι δεν θα παράξουν απλά την Εκτελεστική Επιτροπή με τους εκλεγέντες Προέδρους των Ενώσεων για την επόμενη τετραετία, αλλά μια Εκτελεστική Επιτροπή η οποία θα καθοδηγείται από έναν ανεξάρτητο Έλληνα Γενικό Διευθυντή ο οποίος θα είναι κοινής αποδοχής! Στο Γουδή δηλαδή, θα λειτουργεί σε oval γραφείο ένας Independent C.E.O ο οποίος θα χαράζει τη στρατηγική της Ομοσπονδίας και θα καθοδηγεί τους Προέδρους των Ενώσεων οι οποίοι θα έχουν εκλεγεί μεν, δεν θα έχουν όμως τις εξουσίες που είχαν ως τώρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΑ ΣΠΟΡ οι διεθνείς Συνομοσπονδίες με δεδομένο, πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η τριετής εποπτεία τους δια των κκ Χούμπελ, Φούσεκ, Περέιρα έχοντας αποσπάσει και την έγκριση της Πολιτείας, έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό σαφάρι αναζήτησης του κατάλληλου προσώπου, ο οποίος πρέπει να είναι Έλληνας.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες στη διάρκεια των εορτών, χτύπησαν την πόρτα μέσω ανώτατου αξωματούχου ενός επιτυχημένου Έλληνα παράγοντα του εξωτερικού, αυτή του Phd Σάκη Μπατσίλα προτείνοντας του τη θέση του Indepedent C.E.O για τη νέα ΕΠΟ. Η πρόταση πάντως δεν ευδοκίμησε, καθώς ο Μπατσίλας ευχαρίστησε μεν, αρνήθηκε ευγενικά δε. Ο καταγόμενος από την Κρανιά Λάρισας, Μπατσίλας βρίσκεται από το 2004 στο Κατάρ εργαζόμενος στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος στη θεαματική ποδοσφαιρική ανάπτυξη του Εμιράτου, που ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του ΠΚ 2022.

Αυτή τη στιγμή είναι Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και ταυτόχρονα Εκτελεστικός Διευθυντής της επιτροπής κατασκευής των γηπέδων του περίφημου αναπτυξιακού μοντέλου Legacy 2022. Πλέον ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ αναζητούν εκ νέου άλλο πρόσωπο κοινής αποδοχής με ανάλογα χαρακτηριστικά το οποίο θα οδηγήσει τη νέα ΕΠO στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική κανονικότητα.

 

Τελευταία Νέα