Μιχαήλ Φουέντες: Ο ελληνικής καταγωγής φορ που σκοράρει στη Χιλή! (vid)

Μιχαήλ Φουέντες: Ο ελληνικής καταγωγής φορ που σκοράρει στη Χιλή! (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μιχαήλ Φουέντες: Ο ελληνικής καταγωγής φορ που σκοράρει στη Χιλή! (vid)

bet365

Το gazzetta.gr γράφει για τον Μιχαήλ Φουέντες, τον Χιλιανό στράικερ με ελληνικές ρίζες που αγωνίζεται στην Κλουμπ Ντεπόρτες Ικίκε του Χάιμε Βέρα.

Αταλάντα - ΣΠΑΛ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις έναν Έλληνα θα βρεις. Οι περιπτώσεις των Βασιλειάδη, Κιομουρτζόγλου, Μπάλντοκ είναι πλέον γνωστές. Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας σε συνεργασία με τον Τζον Φαν'τ Σιπ καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να ανακαλύψει ομογενείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις μπορούν να προσφέρουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο 23χρονος σέντερ μπακ Χοέλ Μπρεγκόνις, ο οποίος αγωνίζεται στην Ουρουγουάη είχε μιλήσει στο gazzetta.gr για την επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα στην Ελλάδα.

Εκτός όμως από τον Μπρεγκόνις, υπάρχει ακόμη μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστής με ελληνικές ρίζες.

Πρόκειται για τον Μιχαήλ Φουέντες Βαδούλι, όπως είναι το πλήρες όνομα του, ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κλουμπ Ντεπόρτες Ικίκε, στην οποία προπονητής είναι ο Χάιμε Βέρα, ο οποίος πέρασε από τον ΟΦΗ στην περυσινή σεζόν.

Ο Φουέντες είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως φορ και με τον Βέρα πήρε ευκαιρίες έχοντας ξεκινήσει τέσσερις φορές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Συνολικά έχει καταγράψει 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Χιλής, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Πρόκειται για ένα δυνατό παιδί που έχει την αίσθηση του γκολ και στον οποίο ποντάρει ο Χιλιανός τεχνικός.

Δείτε τον Φουέντες εν δράσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα