ΕΠΟ: Οι κοινωνικές της δράσεις με μαθητές

Gazzetta team
ΕΠΟ: Οι κοινωνικές της δράσεις με μαθητές

bet365

Μια ακόμη πρωτοβουλία με κοινωνικό πρόσημο υλοποίησε η ΕΠΟ, προσφέροντας την δυνατότητα άθλησης και χαράς σε εκατοντάδες μαθητές και άτομα από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Η ΕΠΟ έκανε δεκτά τα αιτήματα για προσφορά εστιών ποδοσφαίρου στο Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων Ελεώνα Θηβών, στο νεοϊδρυθέν 2ο Νηπιαγωγείο Κιτσίου και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο χορηγικής σύμβασης για την εκτέλεση προγραμμάτων ένταξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στην ποδοσφαιρική οικογένεια. Μάλιστα, με την ευκαιρία της τοποθέτησης των εστιών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ασπροπύργου, διοργανώθηκε μια όμορφη εκδήλωση για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό, με την παρουσία των εκπαιδευτών futsal της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασσάλου και Στέφανου Σοϊλεμέ, οι οποίοι μίλησαν για τις ευγενείς αξίες του ποδοσφαίρου, έπαιξαν μπάλα με τους νεαρούς φίλους του αθλήματος και μοίρασαν πλούσια δώρα.
Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται στο εξαετές αναπτυξιακό πλάνο «Μπάλα Παντού». Πλάνο το οποίο εκπονήθηκε από την Τεχνική Επιτροπή και υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED