ΕΠΟ: Στο Ηράκλειο για το Europa Conference League

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Στο Ηράκλειο για το Europa Conference League

bet365

Το Ηράκλειο Κρήτης επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, προκειμένου να ενημερώσουν τους τοπικούς φορείς για τα προαπαιτούμενα και την συνολική διαδικασία προετοιμασίας και υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League του 2022 ή του 2023 από την πόλη.
Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν με το σύνολο των τοπικών Αρχών, καθώς και των επαγγελματικών και αθλητικών φορέων (Περιφέρεια Κρήτης, Δήμος Ηρακλείου, εκπρόσωποι ξενοδόχων, αεροδρομίου, Ελληνικής Αστυνομίας & Παγκρητίου Σταδίου), στους οποίους και παρουσίασαν το όλο έγχειρημα, καθώς και τα απαιτούμενα από την UEFA στοιχεία για την ανάθεση της διοργάνωσης. Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για τον Δεκέμβριο, δεδομένου ότι ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να υποβληθεί επίσημα τον Φεβρουάριο του 2020.
Η υποψηφιότητα του Ηρακλείου Κρήτης, με το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα του τελικού, αποφασίστηκε ομόφωνα από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στην τελευταία συνεδρίασή της. Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ήδη εκδηλώσει στην ευρωπαική Ομοσπονδία (UEFA) το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της διοργάνωσης του τελικού του Europa Conference League.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED