Γυναικεία ομάδα προσφύγων δίπλα στην Εθνική

Gazzetta team
Γυναικεία ομάδα προσφύγων δίπλα στην Εθνική

bet365

Παίκτριες της πρώτης γυναικείας ομάδας προσφύγων στην Ελλάδα, της Hestia FC, παρακολούθησαν από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ τον νικηφόρο αγώνα της Εθνικής με την Φινλανδία, έπειτα από πρόσκληση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πολλές εξ αυτών, που συνοδεύονταν από εκπροσώπους του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, παρακολούθησαν για πρώτη φορά επίσημο ευρωπαϊκό αγώνα, έζησαν πρωτόγνωρη εμπειρία, κρατούσαν ελληνικές σημαίες και έζησαν με ένταση και ενθουσιασμό τις προσπάθειες των διεθνών μας και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη της «γαλανόλευκης».

Η δράση εντασσόταν στο κοινωνικό πρόγραμμα της ΕΠΟ «Στο ίδιο γήπεδο/Same Field», το οποίο αποτελεί μέρος του εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου της Ομοσπονδίας «Μπάλα Παντού», υλοποιείται από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης και έχει ως κεντρικό στόχο την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών συμμετοχής στο άθλημα για όλους και την ένταξη στην ελληνική και ευρωπαϊκή κουλτούρα ευαίσθητων και αποκλεισμένων κοινωνικών ομάδων.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι για την σεζόν 2019-2020 έχει προγραμματιστεί μια σειρά κοινών δράσεων ΕΠΟ- Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με τη συμμετοχή της Hestia FC σε κοινωνικές και αναπτυξιακές δράσεις της Ομοσπονδίας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED