Γραμμένος: «Υπάρχει βούληση για να φέρει αποτελέσματα η προσπάθεια»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Υπάρχει βούληση για να φέρει αποτελέσματα η προσπάθεια»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ανέφερε πως υπάρχει κοινός στόχος και προσπάθεια για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ώστε να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα και από τη συνάντηση που έλαβε χώρα με τη FIFA και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, έπειτα από το meeting που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης και στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι πρόεδροι των Super League και Football League, δήλωσε:

«Είναι μια συζήτηση που έγινε σε συνέχεια άλλων συζητήσεων. Έχουμε αρχίσει και μπαίνουμε σε ειδικότερα θέματα. Αυτό που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι ότι υπάρχει βούληση και από πλευράς των υπουργείων και από τις άλλες εμπλεκόμενες πλευρές και ότι ο κοινός στόχος και η κοινή προσπάθεια στο τέλος θα ευδοκιμήσει και θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατά την άποψη μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα