Γραμμένος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ: «Θα προσπαθήσουμε οι FIFA / UEFA να δίνουν μέρος του μισθού του Περέιρα»

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος στο Δ.Σ. της ΕΠΟ: «Θα προσπαθήσουμε οι FIFA / UEFA να δίνουν μέρος του μισθού του Περέιρα»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος εν μέσω των μεγάλων αντιδράσεων για τον Περέιρα και τον μισθό του τόνισε στο Δ.Σ. πως θα γίνει προσπάθεια να δίνουν οι FIFA - UEFA μέρος των αποδοχών του. Η αντιπαράθεση Χούμπελ με παράγοντες και η έγκριση της προκήρυξης του Κυπέλλου.

Μπορεί στο Δ.Σ. της Λίγκας να μην προέκυψαν μεγάλες αντιδράσεις για το θέμα του Περέιρα, όμως μία μέρα μετά στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έγινε... χαμός! Οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες και έντονες και ειδικά για δύο σκέλη: πρώτον ότι δεν νοείται ο Περέιρα να... επιβάλλεται έτσι στην Ομοσπονδία και τις ομάδες αλλά και για το ύψος του μισθού του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ανέφερε για το θέμα πως «δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Είναι μία αποφαση των FIFA - UEFA που εάν δεν την εφαρμόσουμε θα είναι σαν να παραβιάζουμε το καταστατικό. Είμαστε εδώ για ενημέρωση».

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο και μίλησαν αρκετοί σύμβουλοι. Άλλοι στάθηκαν στο ύψος του μισθού και άλλοι στον τρόπο που επιβάλλεται κάτι τέτοιο από τις FIFA - UEFA. Ανάμεσα στα άλλα ο Ψαρόπουλος είπε πως «δεν γίνεται να πληρώνουμε κάποιον στον οποίο δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στο εάν δεν κάνει καλά την δουλειά του. Δηλαδή να μην μπορούμε να τον διώξουμε εάν δεν λειτουργεί σωστά». Ο Βακάλης από την πλευρά του σημείωσε: «Δεν θέλω να έχω καμία νομική ευθύνη για το θέμα».

Μετά από όλα αυτά ο Γραμμένος επανήλθε και τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε οι FIFA / UEFA να δίνουν μέρος του μισθού του Περέιρα». Οι FIFA - UEFA καλύπτουν τις μισθολογικές ανάγκες των άλλων ξένων μελών της ΚΕΔ αλλά όχι τον Περέιρα. Μαζί με το νέο συμβόλαιο του Περέιρα πέρασε και αυτό του Μαρίν, όπως και η προκήρυξη του Κυπέλλου. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώ την δομή του νέου Κυπέλλου.

Η προκήρυξη της Γ' Εθνικής δεν πέρασε λόγω ενός προβλήματος με τον αριθμό ομάδων. Εγκρίθηκαν ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και τα πεπραγμένα της ΕΠΟ.

Αντιπαράθεση στελεχών με Χούμπελ

Εκτός των αντιδράσεων για τον Περέιρα υπήρξε και συνέχεια με αντιπαράθεση του Χούμπελ με στελέχη της ΕΠΟ και όχι μόνο. «Οι σύμβουλοι που έφυγαν έδειξαν πως επηρεάζονται. Πρέπει να είναι ανεξάρτητοι και να λειτουργούν έτσι», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός στον οποίο απάντησαν όμως άλλα στελέχη ενώ του μίλησε σχετικά και ο Μηνάς Λυσσάνδρου, που του τόνισε ανάμεσα στα άλλα ότι δεν μπορεί να μιλάει για απόντες και να βασίζεται στο τι λέει ο Τύπος.

 

Τελευταία Νέα