FIFA / UEFA: Η επιλογή να στηρίξουν τον Περέιρα έχει background... (poll)

FIFA / UEFA: Η επιλογή να στηρίξουν τον Περέιρα έχει background... (poll)

bet365

Οι FIFA / UEFA επέλεξαν τον δρόμο της πλήρους στήριξης στον Βίτορ Μέλο Περέιρα που υπό μία έννοια για εκείνες ήταν και μοναδική επιλογή για συγκεκριμένους λόγους.

Το Gazzetta είχε αναλύσει πολύ πρόσφατα τα δεδομένα για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και τις σχέσεις του με την ΕΠΟ και είχε αναδείξει πως δεν επρόκειτο να τεθεί θέμα μόνο και μόνο για την αλλαγή διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος λοιπόν στηρίχθηκε πλήρως από τις FIFA / UEFA για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Ο πλέον βασικός είναι πως μία ενδεχόμενη αποχώρησή του από το πόστο του θα σήμαινε αυτομάτως και μία ηχηρή αποδοχή αποτυχίας στο σκέλος της διαιτησίας εκ μέρους των FIFA / UEFA. Δεν θα μπορούσαν να καταργήσουν την Επιτροπή Παρακολούθησης με μία τέτοια παραδοχή από μέρους τους. Εξάλλου η ίδια η ΕΠΟ από την πρώτη στιγμή είχε... χρεώσει αυτό το κομμάτι σε FIFA / UEFA.

Οι δύο Συνομοσπονδίες με την στήριξή τους σε Περέιρα και Μαρίν στέλνουν το... μήνυμα πως για εκείνες αυτό το μοντέλο και το πρότζεκτ πέτυχε και ας υπήρχαν δεδομένα θέματα και προβλήματα και φέτος. Να θυμίσουμε πως ζήτημα Περέιρα είχε θέσει ο Ολυμπιακός, πολύ πρόσφατα η ΑΕΚ ενώ ζητήματα είχε και η πλευρά του ΠΑΟΚ (σ.σ. αλλά όχι στον βαθμό των Πειραιωτών και της ΑΕΚ). Ένα πρώτο βασικό ζητούμενο είναι αυτό.

Κατά δεύτερον οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες διαπίστωσαν πως με ξένους διαιτητές η εικόνα της διαιτησίας βελτιώθηκε και τα παράπονα μειώθηκαν. Προσθέστε και σε αυτό την ύπαρξη του VAR και έτσι βγαίνει ένα τρίπτυχο που καλύπτει τις FIFA / UEFA. Το νέο συμβόλαιο του Περέιρα θα είναι μονοετές και με ισχύ από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

 

Τελευταία Νέα