Ο Τσιμίκας με τις Ελπίδες έχει πάρει… φωτιά! (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Τσιμίκας με τις Ελπίδες έχει πάρει… φωτιά! (vid)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και οι αριθμοί του με τα «γαλανόλευκα» της Εθνικής Ελπίδων από τον περασμένο Οκτώβριο αποτυπώνουν την προσφορά του!

Ισλανδία – Βέλγιο με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

H επιστροφή του στον Ολυμπιακό, μετά από έναν χρόνο στην Ολλανδία και στη Βίλεμ έχει «απογειώσει» τον Έλληνα μπακ. Έχοντας «καπαρώσει» τη θέση του βασικού στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, έχει μπει πολύ δυναμικά στη σεζόν κι ετοιμάζεται για τα μεγάλα ευρωπαϊκά τεστ, αλλά και μια πορεία με τους «ερυθρόλευκους» με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα των Ελπίδων με την Τσεχία, όπου ο Τσιμίκας ήταν βασικός και σκόρερ. Με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και μάλιστα με το δεξί, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Εθνική, στη νίκη με 1-2 που τη διατήρησε πρώτη στον όμιλο.

Με τα «γαλανόλευκα» πάντως φαίνεται πως έχει αναπτύξει εδώ και καιρό σχέση… ερωτική, αφού τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια των Ελπίδων φέρουν την… υπογραφή του. Σε αυτά μετράει 4 ασίστ και 2 γκολ.

Έκανε την αρχή κόντρα στη Μολδαβία (5/10/17), όταν μοίρασε δυο γκολ στους συμπαίκτες του, ενώ αντίστοιχα με τη Σαν Μαρίνο λίγες μέρες αργότερα (10/10) κατέγραψε επίσης ασίστ. Το ίδιο έκανε και με την Κροατία, στην ισοπαλία με 1-1 (13/11/17).

Τον Μάρτιο του 2018 και στη νίκη με απέναντι στο Σαν Μαρίνο (4-0) σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ το ίδιο έκανε και στο παιχνίδι της Δευτέρας (10/9) με την Τσεχία.

(Πηγή: Soccerbase)

 

Τελευταία Νέα