«Η UEFA έστειλε Λάκοβιτς στην Αθήνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Gazzetta team
«Η UEFA έστειλε Λάκοβιτς στην Αθήνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

bet365

Δημοσίευμα από το εξωτερικό υποστηρίζει πως η UEFA έστειλε στην Αθήνα τον Ζόραν Λάκοβιτς προκειμένου να ερευνήσει καταγγελίες για θέματα διαιτησίας και επηρεασμού ρέφερι. Παίρνει άμεσα θέση η ΕΠΟ.
Ρεπορτάζ του Insideworldfootball υποστηρίζει πως η UEFA έστειλε τον επικεφαλής των διεθνών Ομοσπονδιών της, Σέρβο Ζόραν Λάκοβιτς, για να ερευνήσει τις καταγγελίες για επηρεασμούς διαιτητών και για... σκιές σε παιχνίδια. Ο Paul Nicholson που υπογράφει το κείμενο αναφέρει ότι έγιναν παράπονα για επηρεασμό διαιτητών και ως εκ τούτου αποτελεσμάτων αγώνων και πως αρκετοί σύλλογοι διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει εξυγίανση από την Ομοσπονδία. Γίνεται λόγος για αποτυχημένο έργο του Πορτογάλου Βίτορ Μέλο Περέιρα και επίσης ότι ο Λάκοβιτς είναι ήδη στην Αθήνα για να δώσει λύσεις. Πηγές του συγκεκριμένου ΜΜΕ τονίζουν πως πάνω από το 50% των ομάδων είναι ενοχλημένες από τους ορισμούς των διαιτητών, τις διαιτησίες αλλά και την έυνοια συγκεκριμένων σωματείων.
Στο κείμενο γίνεται εκ νέου μνεία στην τοποθέτηση του Περέιρα, που είχε διαψεύσει όμως μετά ο ίδιος, για το ότι το 75% των ματς στην Football League τελούσαν ως διερεύνηση για το εάν στήθηκαν ή όχι. Ακόμα επισημαίνεται η παρουσία των Δέδε και Κουκουλάκη στο κομμάτι της διαιτησίας καθώς και του Τριτσώνη. Συμπληρώνεται μία φάση στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ με αναφορά για ανατροπή του Μπετρά που δεν δόθηκε πέναλτι.
- Η ΕΠΟ πάντως έχει ενημερωθεί για το ρεπορτάζ και το τι αναφέρεται και προτίθεται να πάρει θέση ακόμα και εντός της ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα