Πεντάρα στο Γιβραλτάρ οι Νέοι

Gazzetta team
Πεντάρα στο Γιβραλτάρ οι Νέοι

bet365

Πολλή καλή εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Εθνική Κ19, με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να επικρατούν με 5-0 του Γιβραλτάρ.

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέτυχε η Εθνική Νέων. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ήταν σαρωτικοί και επικράτησαν του Γιβραλτάρ με 5-0 φτάνοντας της Ρωσία στους 3 βαθμούς. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Δουβίκας στο 16, με τον Νταλακούρα να κάνει στο 37' το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μελιόπουλος πέτυχε το τρίτο γκολ της Εθνικής, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 3-0.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε λίγο, αλλά και πάλι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να πετύχει ακόμα δύο γκολ. Αρχικά με τον Δουβίκα στο 78', ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καμπέτσης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Λυρατζής, Μπαξεβάνος (84’ Χατζηδιμπας), Μελιόπουλος, Πετράκης, Νταλακούρας, Γιούσης, Εμμανουηλίδης (70’ Κωστανάσιος), Δημητρούλας, Καμπέτσης, Δουβίκας.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Χάνκινς, Κρισπ, Παράλ, Λαμπλάς, Ασκέζ, Βαλαρίνο (66' Πίκοκ), Ερντάντεζ, Εσπινόσα, Ρονάν (75' Αβελάνο), Πρέσκοτ, Πέντερσον.

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου

Ρουμανία 6 (4-2)

Ρωσία 3 (7-2)

Ελλάδα 3 (6-2)

Γιβραλτάρ 0 (0-11)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα