Παπαβραμίδης: «Το ενδιαφέρον μου για τον Ηρακλή είναι ουσιαστικό»

Gazzetta team
Παπαβραμίδης: «Το ενδιαφέρον μου για τον Ηρακλή είναι ουσιαστικό»

bet365

Ο υποψήφιος επενδυτής του Γηραιού, κράτησε χαμηλούς τόνους για την πορεία των συζητήσεων που έχει και αφορούν την ομάδα

Στην «εξίσωση» του Ηρακλή βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το όνομα του Χρόνη Παπαβραμίδη, καθώς έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να πάρει την ομάδα και μάλιστα για αυτό φέρεται να διαπραγματεύεται με τον Βόλο την εξαγορά του ΑΦΜ του, ώστε ο «Γηραιός» να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Ο ίδιος με γραπτή του δήλωση, κράτησε χαμηλούς τόνους για την πορεία των συζητήσεων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Σχετικά με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο για την εμπλοκή μου στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΡΑΚΛΗ έχω να πω τα εξής:

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουν ξεκινήσει με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα επαφές με ανθρώπους από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ,και οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την παθολογική τους αγάπη και ανιδιοτέλεια προς την ομάδα!

Είναι γεγονός πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι χιλιοταλαιπωρημένος και πολλαπλά ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ! Απόδειξη πως έχει υποβιβαστεί 3 φορές , καμία όμως βαθμολογικά.

Μετά από αρκετές συζητήσεις την δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε φτάσει σε σημείο πάρα πολύ κρίσιμο για την επόμενη ημέρα. Το ενδιαφέρον μου είναι δεδομένο και ουσιαστικό! Όμως τόσο εγώ ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες μου δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο μετέωρο βήμα.

Η ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ και ο κόσμος του δεν αντέχουν σε λόγια και υποσχέσεις! Απαιτούν και θέλουν ΜΟΝΟ πράξεις! Η προσπάθεια μου συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την αγορά του ΑΦΜ θα έχουμε να πούμε περισσότερα.

Με απέραντη εκτίμηση και σεβασμό προς τους φιλάθλους του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED