Παπαδόπουλος: «Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr για τους... τσακωμούς με τον πατέρα του λόγω του εγκλεισμού, τη σπουδαία δουλειά του ιατρικού προσωπικού που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και για την διοργάνωση αιμοδοσίας από τους legends του 2004.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πήρε και εκείνος μέρος στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και μίλησε για την ανεπανάληπτη πρωτοβουλία, αλλά και το έργο ζωής του ιατρικού προσωπικού.

«Δε θυμάμαι άλλη τέτοια πρωτοβουλία στο παρελθόν, είναι και πρωτόγνωρες οι καταστάσεις βέβαια. Έχουμε μάθει να πειθαρχούμε, αυτή ήταν η ζωή μας ως αθλητές. Πρέπει να διαχειριστούμε στους μικρότερους και κυρίως τους μεγαλύτερους. Με τον πατέρα μου ακόμα τσακώνομαι. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Προς το παρόν πάμε καλά, αλλά τα χρήματα για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων μας είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικά. Αυτό προσπαθούμε και με τους legends του 2004, μέσα από την αιμοδοσία που διοργανώσαμε στην Αθήνα και προσεχώς στη Θεσαλλονίκη. Είναι πολύ κρίσιμο να αφιερώσουμε δέκα λεπτά από τον χρόνο μας για να σώσουμε μια ζωή».

 

Τελευταία Νέα