Καραγκούνης: «Σαν ποδοσφαιριστής δεν πειθαρχούσα στους προπονητές, αλλά τώρα οφείλουμε όλοι να πειθαρχήσουμε»

Καραγκούνης: «Σαν ποδοσφαιριστής δεν πειθαρχούσα στους προπονητές, αλλά τώρα οφείλουμε όλοι να πειθαρχήσουμε»

Gazzetta team
Καραγκούνης: «Σαν ποδοσφαιριστής δεν πειθαρχούσα στους προπονητές, αλλά τώρα οφείλουμε όλοι να πειθαρχήσουμε»

bet365

Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και μέλος των Legends 2004, Γιώργος Καραγκούνης, μίλησε στον τηλεμαραθώνιο αγάπης για την πρωτοβουλία των ΠΣΑΠ - Gazzetta, την πορεία του αλλά και την κατάσταση με τον κορονοϊό.

Ο Γιώργος Καραγκούνης βγήκε στον τηλεμαραθώνιο της εκπομπής του Gazzetta TV για την πρωτοβουλία με τον ΠΣΑΠ και επισήμανε για:

Την αγάπη του κόσμου και την Εθνική: Φαντάζομαι και λόγω συμμετοχών γίνεται αυτό. Όντως πολύς κόσμος με έχει συνδέσει με την Εθνική, παρότι έπαιξα και αλλού και ειδικά στον Παναθηναϊκό χρόνια. Είναι ωραίο να σε αγαπάνε οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων. Όταν έπαιζα με την Εθνική για μένα ήταν η πιο μεγάλη στιγμή. Το εθνόσημο σε κάνει να αισθάνεσαι το κάτι παραπάνω.

Τον τηλεμαραθώνιο: Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ο αθλητισμός σε τέτοιες καταστάσεις είναι πάντα πρωτοπόρος. Ειδικά οι παίκτες είναι αρωγοί. Να βοηθήσουμε τους ήρωές μας. Τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Βλέπουμε τι γίνεται στις γύρω χώρες και ειδικά στην Ιταλία. Και εκεί με πρωτοβουλία παικτών έχει γίνει μία ωραία κίνηση. Επειδή έχω παίξει εκεί έχω φίλους. Εμείς οι παλαίμαχοι ας το πούμε έτσι είμαστε πάντα δίπλα. Θέλουμε να βοηθήσουμε και ως Legends 2004 που κάνουμε. Το εμείς είναι πάνω από το εγώ και όταν ενωθούμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και αυτό που κάνετε εσείς. Να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Μπράβο στον Γιώργο (Μπαντή). Συγχαρητήρια στις ενέργειες. Είχαμε κάνει με τον ΠΣΑΠ ένα παιχνίδι για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία. Μία ωραία ενέργεια. Και τώρα πάλι με αυτήν την ενέργεια με τον τηλεμαραθώνιο. Δείχνει πως ο ΠΣΑΠ είναι ενεργός και πάντα εκεί. Το ξέρουμε και με δράσεις που δεν έχουν την δημοσιότητα.

Το πόσο του λείπει το ποδόσφαιρο και την κατάσταση με τον κορονοϊό: Δεν είναι εύκολο χωρίς ποδόσφαιρο. Έχω και τα παιδιά και αυτοσχεδιάζουμε στο σαλόνι με ποδοτένις. Σαν παίκτης δεν πειθαρχούσε πολύ στους προπονητές. Έκανα τα δικά μου. Τώρα όμως οφείλουμε να πειθαρχούμε. Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε σπίτι. Αυτήν την εποχή είμαι πολύ πιο πειθαρχημένος. Εύχομαι να έχει απόλυτη επιτυχία. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Πριν δύο χρόνια με την Ίντερ στο Ηράκλειο 3 μήνες δεν κοιμόμασταν για να γίνουν όλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα