Εισβολή κουκουλοφόρων σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας! (vid)

Gazzetta team
Εισβολή κουκουλοφόρων σε αγώνα της ΕΠΣ Μακεδονίας! (vid)

bet365

Λίγο πριν το ημίχρονο αναμέτρησης για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας, ομάδα νεαρών με full-face μάσκες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Σούπερ Λιγκ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Α.Ο Παύλος Μελάς - Ολυμπιακός Κυμίνων, δέκα κουκουλοφόροι εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Η συγκεκριμένη ομάδα, μπήκαι και στάθηκε στη γραμμή του πλαγίου κάνοντας κινήσεις προς τις κερκίδες όπου βρίσκονταν οπαδοί, οι οποίοι και κινήθηκαν προς το μέρος τους για να τους καταδιώξουν.

Ωστόσο, με παρέμβασή του ο πρόεδρος της ομάδας του Παύλου Μελά Γιώργος Τσαρδακλής, κατευθύνθηκε προς την κερκίδα για να κατευνάσει τις αντιδράσεις των φιλάθλων.

Κατόπιν, έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου εκφράζει τον αποτροπιασμό της ομάδας για το όλο σκηνικό αλλά και αποκαλεί τους νεαρούς που εισήλθαν ως «los canarios», σημειώνει ότι γνωρίζει που εδρεύουν και από εδώ και πέρα θα αναλαμβάνει η αστυνομία τέτοιου είδους ενέργειες.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Γ. Τσαρδακλή:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τον αποντροπιασμό της στην κίνηση είκοσι ανήλικων νεαρών με απύθμενη βλακεία στον εγκλεφαλο, να εισβάλουν χωρίς λόγο και απρόκλητα από την πόρτα που χρησιμοποιούμε ως έξοδο κινδύνου για το γήπεδο, με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προκαλέσουν τους φιλάθλους της ομάδος μας. Αυτοί οι ανόητοι που αυτοαποκαλούνται "Los Canarios" και εδρεύουν στο γήπεδο της Ηλιούπολης χωρίς αναγνώριση από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ή άλλη ομάδα και δρώντας αυτόνομα, πλέον θα έχουν να κάνουν με την Αστυνομία και την ασφάλεια. Εγώ προσωπικά και άλλοι άνθρωποι δώσαμε στην αστυνομία φωτογραφίες, βίντεο, fb, ονόματα και πολύ υλικό ακόμη στις καταθέσεις μας, μήπως αυτοί οι ανεγκέφαλοι σταματήσουν την ανόητη δράση τους! Τους προειδοποιούμε ότι αν ξανα ασχοληθούν με τον Παύλο Μελά ή με τον σύνδεσμο φιλάθλων μας Green Angels θα βρούνε την αστυνομία έξω από τα σπίτια τους! Δυστηχώς για εσάς σας ξέρουμε με ονόματα και διευθύνσεις πλέον!»

Δείτε το βίντεο της εισβολής:

Δείτε την ανάρτηση:

 

Τελευταία Νέα