ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Εθνική Παίδων: Με Ουκρανία, Τουρκία και Λευκορωσία στην Elite Round

Εθνική Παίδων: Με Ουκρανία, Τουρκία και Λευκορωσία στην Elite Round

Εθνική Παίδων: Με Ουκρανία, Τουρκία και Λευκορωσία στην Elite Round

Η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει τις Ουκρανία, Τουρκία και Λευκορωσία στην Elite Round με στόχο την πρωτιά που θα της δώσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U17 2020.

Η Εθνική Ομάδα των Παίδων θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία, την Τουρκία και τη Λευκορωσία στο πλαίσιο της Elite Round του Euro 2020, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2020. Η Ελλάδα συμμετείχε στο Α΄ γκρουπ δυναμικότητας, ήταν η πρώτη ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα και τέθηκε επικεφαλής του 1ου ομίλου.

Στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στην Εσθονία (21/05-06/06/2020) θα λάβουν μέρος, εκτός της διοργανώτριας, οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στους οκτώ ομίλους καθώς και οι εφτά καλύτερες δεύτερες, για τις οποίες θα ληφθούν υπόψιν μόνον τα αποτελέσματα με τις πρώτες και τις τρίτες των ομίλων τους.

Με Αγγλία, Αζερμπαϊτζάν και Σαν Μαρίνο στα προκριματικά του Euro 2021

Πραγματοποιήθηκε επίσης η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Euro U17 2021, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020. Η Εθνική Παίδων θα συμμετάσχει στον όγδοο όμιλο με αντιπάλους την Αγγλία, το Αζερμπαϊτζάν και το Σαν Μαρίνο.

Η Εθνική έλαβε μέρος στην κλήρωση ως μέλος του Β΄ γκρουπ δυναμικότητας. Η Ολλανδία και η Ισπανία ως πρώτες της ευρωπαϊκής κατάταξης της κατηγορίας θα περάσουν απευθείας στην Elite Round, όπου θα προκριθούν επίσης οι δύο πρώτες του καθενός από τους 13 ομίλους της πρώτης φάσης, όπως επίσης και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες (υπολογίζονται για τις τρίτες μόνο τα αποτελέσματα με τις δύο πρώτες ομάδες).

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Από την Elite Round θα προκύψουν 15 ομάδες, οι οποίες μαζί με τη διοργανώτρια θα διεκδικήσουν στη Μεγαλόνησο το τρόπαιο της κατηγορίας.