Ηρακλής: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!

Ηρακλής: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!

Gazzetta team
Ηρακλής: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Περόνε!

bet365

Την απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση τον Δεκέμβριο, έχει πάρει ο Εμάνουελ Περόνε, όπως γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του.

Άστον Βίλα - Νιουκάστλ με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr.

Τέλος εποχής για τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος τον Δεκέμβριο θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Αργεντινός, μετρά ήδη 357 επίσημες εμφανίσεις με ελληνικές ομάδες, έχοντας σημειώσει 92 τέρματα. Στα 36 του χρόνια πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον Ηρακλή στην Γ' ΕΠΣ Μακεδονίας καθώς εκεί ήθελε να κλείσει την καριέρα του. Πέρα του «Γηραιού», ο Περόνε αγωνίστηκε και με τις φανέλες των Ιωνικού, Ατρόμητου, Αστέρας Τρίπολης, Καλλονής και ΑΕΛ.

Την είδηση ανακοίνωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος δήλωσε: «Ο Περόνε το έχει πει ότι θα παίξει μέχρι το Δεκέμβριο και μετά θα σταματήσει την μπάλα. Είναι οριστική αυτή η απόφαση, δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στην ομάδα σε άλλο πόστο. Ο Περόνε αγαπάει την ομάδα, το όνειρό του ήταν να σταματήσει στον Ηρακλή, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στι μέλλον. Η διοίκηση θα απαντήσει. Ο Περόνε θέλει να μείνει κοντά στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα