Κ17: Ελλάδα - Καζακστάν 5-1

Κ17: Ελλάδα - Καζακστάν 5-1

Gazzetta team
Κ17: Ελλάδα - Καζακστάν 5-1

bet365

Η Εθνική Κ17 έφτασε σε νέα εύκολη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στο Καζακστάν με 5-1 κάνοντας το δύο στα δύο στον προκριματικό της όμιλο και παίρνοντας την πρόκριση στην Elite Round.

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις (21+)

Κανένα πρόβλημα δεν βρήκε απέναντι στο αδύναμο Καζακστάν η Εθνική Κ17. Το συγκρότημα του Τάσου Θέου, επικράτησε 5-1 και διπλασίασε τις νίκες του στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro U17, παίρνοντας από τώρα την πρόκριση για την Elite Round.

Μόλις στο 5', ο Λιάτσος άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Όμως με την έναρξη της επανάληψης, η Ελλάδα έφτασε στο 2-0 στο 48' με τον Κούτσια, πριν το Καζακστάν μειώσει σε 2-1 στο 77' με τον Αζάτοβ.

Τα τρία επόμενα γκολ της Ελλάδας, σημειώθηκαν από το 81' έως το 93'! Πρώτα ο Λιάτσος με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1, με τον Κίτσο στο 86' να γράφει το 4-1 και τον Χριστόπουλο στο 93' να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος Η., Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καρακούτης (57' Χριστόπουλος Α.), Λιάτσος (84' Καραμάνης), Κουτεντάκης (65' Συρμής), Τσήκος (84' Αντωνάκης), Κούτσιας (65' Ντόι), Κιτσάκης, Κίτσος.

Η Ελλάδα την Τρίτη, αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Ναυπάκτου την Γερμανία με το παιχνίδι να είναι αδιάφορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην Elite Round και θα μάθουν από το παιχνίδι αυτό ποια θα περάσει ως πρώτη και ποια ως δεύτερη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα