ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πατέρας Κίτσιου: «Κουμάντο στην Εθνική κάνει ένας μάνατζερ»

Πατέρας Κίτσιου: «Κουμάντο στην Εθνική κάνει ένας μάνατζερ»

Πατέρας Κίτσιου: «Κουμάντο στην Εθνική κάνει ένας μάνατζερ»

Καταγγελίες από τον πατέρα του Στέλιου Κίτσιου σχετικά με το ποιος αποφασίζει για τις κλήσεις στην Εθνική Ελλάδας.

Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.  |21+ 

Ο πατέρας του Στέλιου Κίτσιου τόνισε πως ένας μάνατζερ κάνει τις κλήσεις στην Εθνική, ενώ είπε πως ο γιος του είναι γεννημένος ΠΑΟΚτσής και πως είναι πικραμένος από το ότι ο γιος του δεν είναι στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη μη κλήση του Στέλιου Κίτσιου στην Εθνική: «Αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στους καλύτερους μπακ στο τουρκικό Πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο καλείται κάποιος στην Εθνική. Ας βγει κάποιος για να μου το πει. Ποιος κάνει κουμάντο; Αποκλείεται να κάνει κουμάντο ο συγκεκριμένος προπονητής. Πιστεύω ότι γίνονται με βάση κάποιον μάνατζερ. Αυτός τις υποδεικνύει. Είναι ένας μάνατζερ που πατάει γερά στα πόδια του. Ας μου αποδείξουν το αντίθετο. Εδώ είμαι».

Την πίεση του ΠΑΟΚ: «Η πίεση στον ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Εξαρτάται τη θέση και τον ανταγωνισμό. Την άντεξε και με το παραπάνω. Δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε για προσωπικούς λόγους του εκάστοτε προπονητή. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι δίκαιο».

Την ενδεχόμενη επιστροφή στον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην γίνει. Είναι γεννημένος ΠΑΟΚτσής. Όσο και να νιώθω πικραμένος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Δεν το δόθηκαν ευκαιρίες που θα έπρεπε. Πως θα έβρισκε διάρκεια; είναι ένα παιδί που τρέχει και η κριτική ήταν πάντα αυστηρή.

Τις ομάδες που ενδιαφέρονται: «Η χώρα είναι η Αγγλία και σχεδόν είναι με το ένα πόδι σε ομάδα της Τουρκίας. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τις δύο μεγάλες ομάδες της Τουρκίας».