Ελλάδα - Αγγλία 4-3

Ελλάδα - Αγγλία 4-3

Gazzetta team
Ελλάδα - Αγγλία 4-3

bet365

Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική 6x6 στα ημιτελικά του Socca World Cup! Η Ελλάδα, επικράτησε σε ένα τρομερό ματς της Αγγλίας 4-3 με γκολ του Θανασάι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η Ελλάδα βρίσκεται στα ημιτελικά του Socca World Cup που φιλοξενεί το Ρέθυμνο! Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε σε ένα απίθανο ματς της Αγγλίας 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η Αγγλία άνοιξε το σκορ με τον ΜακΝτόναλντ μόλις στο 1', με την Ελλάδα να ισοφαρίζει με την έναρξη της επανάληψης με τον Στάμο. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σάμουελς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική μας ομάδα, η οποία στο 28' έδειχνε να... καθαρίζει το ματς, με το 3-1 του Παυλόπουλου.

Οι Άγγλοι όμως βρήκαν ένα γρήγορο γκολ στο 29' με τον Τσανγκ, μείωσαν σε 3-2 και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Στέρλινγκ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα έχουμε έξτρα χρόνο στο παιχνίδι, ο Θανασάι με ένα πολύ ωραίο σουτ έκανε το 4-3 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας τη μεγάλη νίκη και πρόκριση στην Εθνική ομάδα!

Η Ελλάδα στον ημιτελικό της Κυριακής (14:00), θα αντιμετωπίσει την Ρωσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα