ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Κλειδώνει» ο Φαν Σιπ για την Εθνική!

«Κλειδώνει» ο Φαν Σιπ για την Εθνική!

«Κλειδώνει» ο Φαν Σιπ για την Εθνική!

Ο 55χρονος Ολλανδός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ αναμένεται να είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ. Σε μοντέλο τεχνικών διευθυντών με Φύσσα και Κωνσταντινίδη η Εθνική.

Λοριάν - Παρί FC με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ΕΠΟ έχει καταλήξει στον Τζον Φαν Σιπ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και η απόφαση αναμένεται να επισημοποιηθεί στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την προσεχή Τετάρτη (31/7).

Ο Φαν Σιπ πριν από περίπου δέκα μέρες, μιλώντας στο Gazzetta.gr είχε επιβεβαιώσει την επαφή με την πλευρά της ΕΠΟ, αποτελώντας το φαβορί για τη «γαλανόλευκη».

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ κλείσει και τυπικά το θέμα την Τετάρτη, μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ολλανδός προπονητής θα ταξιδέψει για την Αθήνα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται επίσης να παρθεί η απόφαση για πλάνο τεχνικών διευθυντών στην Εθνική, με τους Τάκη Φύσσα και Κώστα Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνουν αυτούς τους ρόλους. Προφανώς και ο κάθε τεχνικός διευθυντής θα επιφορτιστεί διαφορετικές ευθύνες με τον έναν εκ των δύο να είναι περισσότερο για την Εθνική ανδρών.

Ο Φαν Σιπ κουβαλάει μια πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής στον Αγιαξ και την Τζένοα, πριν βρεθεί στους πάγκους έχοντας υπάρξει βοηθός στον Άγιαξ και έχει προπονήσει σε Μεξικό και Αυστραλία. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Τσβόλε την σεζόν 2017-18.