EURO 2020: Στην Ολλανδία για τη «μίνι-προετοιμασία» ενόψει προκριματικών η Εθνική

Gazzetta team
EURO 2020: Στην Ολλανδία για τη «μίνι-προετοιμασία» ενόψει προκριματικών η Εθνική

bet365

Στην Ολλανδία βρίσκονται ήδη οι 15 παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που θα αγωνιστούν στα δυο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020 με την Ιταλία και την Αρμενία, ενώ αναμένονται το επόμενο διάστημα και όσοι αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Στο Άπελντοορν της Ολλανδίας θα διεξαχθεί η «μίνι» προετοιμασία της Εθνικής υπό τον Άγγελο Αναστασιάδη ενόψει Ιταλίας (8/6) και Αρμενίας (11/6), αγώνες με τους οποίους θα ξεκινήσει η διαδικασία των προκριματικών για το EURO 2020, ενώ πριν απ' αυτά θα αγωνιστεί κόντρα στην Τουρκία στην Αττάλεια (30/5) σε φιλικό - πρόβα.

Έπειτα από συνεννόηση με τους Άγγελο Μπασινά και Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε νωρίτερα τους παίκτες που αγωνίζονται στη Super League κι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους, ώστε να εκμεταλλευτεί η ομάδα το κενό διάστημα, ενώ αργότερα θα ενσωματωθούν και οι διεθνείς που αγωνίζονται ακόμα με τους συλλόγους τους στο εξωτερικό.

Η 15μελής αποστολή αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (22/05) για την Ολλανδία και το Άπλεντοορν, ένα χωριό περίπου 90χλμ. από το Άμστερνταμ, που θα αποτελέσει τη βάση του αντιπροσωπευτικού για την επόμενη εβδομάδα.

Οι 15 διεθνείς της Super Leagueπου βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία είναι οι εξής:

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

Οι υπόλοιπες προσθήκες θα γίνουν ως εξής:

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου
Σταφυλίδης

27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

3 Ιουνίου
Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης

 

Τελευταία Νέα