Επαιξαν για τη μικρή Κλεοπάτρα (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Επαιξαν για τη μικρή Κλεοπάτρα (pics)

bet365

Μια ομάδα επίλεκτων πρώην διεθνών, ανάμεσα τους οι Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Καφές, αντιμετώπισαν τους βετεράνους του ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι για τη μικρή Κλεοπάτρα.

Πάνω από 500 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) στις κερκίδες του γηπέδου των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα, ανάμεσα στην ομάδα επίλεκτων πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών και των βετεράνων του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση της μικρής Κλεοπάτρας Καμπακάκη.

Η επικράτηση ήταν άνετη (4-1) για την ομάδα των επίλεκτων διεθνών, που είχαν στη σύνθεσή τους, πρώην παίκτες όπως οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καφές, Στέλιος Σφακιανάκης, Μίροσλαβ Σναουτσνέρ, Σπύρος Βάλλας, Γιάννης Θωμαϊδης και Φάνης Κατεργιαννάκης.

Μάλιστα ο Θόδωρος Ζαγοράκης πέτυχε το ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, με τους Θωμαϊδη, Κάκογλου και Κατεργιανάκη (από ασίστ του Σνάουτσνερ, που όσο έπαιζε επαγγελματικά μπορεί και να μην είχε άλλη…) επίσης να χρίζονται σκόρερ, ενώ από τον ΠΑΟΚ σκόραρε ο Τανταλίδης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ (Δ. Μήτογλου, Τερζανίδης): Γκιτσιούδης, Ιωσηφίδης, Δερμιτζάκης, Στ. Μπορμπόκης, Τουρσουνίδηε, Χασιώτης, Λαγωνίδης, Κυρ. Αλεξανδρίδηε, Δ. Καπετανόπουλοε, Μ. Ιορδανίδηε, Πεκρίδης, Τσορακλίδης, Λεοντιάδης, Κουρτσελίδης, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χρ. Αργυρίου, Κουκίδης, Βουτσιάς, Τανταλίδης, Β. Σαμαράς, Αντωνόπουλος και Μαυρέας.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ακριτόπουλος): Θέμελης, Σνάουτσνερ, Π. Κατσιαρός, Σπ. Βάλλας, Κοσμάς, Σφακιανάκης, Ζαγοράκης, Καφές, Κάκογλου, Θωμαϊδης, Σαλπιγγίδης, Κατεργιανάκης, Ζέκκας, Ακτσελής, Φουρκατσιώτης, Ορφανίδης

Στο γήπεδο των Νέων Επιβατών βρέθηκε κι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω ενός προβλήματος που είχε στο ισχύο.

 

Τελευταία Νέα