Γερμανία - Βέλγιο 2-3: Φιλική τριάρα με ηγέτη Ντε Μπρόινε

Νίκος Κικίδης
Ο Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει γκολ του Βελγίου

bet365

Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε σε μεγάλα κέφια (ένα γκολ, δυο ασίστ), το Βέλγιο γείωσε απότομα τη Γερμανία την οποία υπέταξε με 3-2 σε φιλικό αγώνα στην Κολωνία.

Η φιλική νίκη επί του Περού πριν από μερικά 24ωρα είχε φροντίσει να ανεβάσει το ηθικό στο γερμανικό στρατόπεδο. Στο πραγματικό τεστ που ακολούθησε ωστόσο κόντρα στο Βέλγιο, τα Πάντσερ έδειξαν πως θέλουν ακόμα δουλειά.... Με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να μοιράζει τα δυο πρώτα γκολ και να σφραγίζει το τρίποντο με δικό του τέρμα, οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν 3-2 στη φιλική αναμέτρηση στην Κολωνία και έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της τελικής φάσης του Euro.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα φρόντισαν να χτίσουν βάσεις πριν καν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο! Αρχικά στο 6΄ο Ντε Μπρόινε σέρβιρε στον Καράσκο για το 1-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο «εγκέφαλος» της Σίτι μοίρασε στον Λουκάκου που βρήκε δίχτυα για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.

Το εύστοχο πέναλτι του Φίλκρουγκ στο 44΄φρόντισε να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον για το β΄μέρος, όμως ο Ντε Μπρόινε έσβησε τη... φωτιά γράφοντας το 3-1 στο 78΄.Το μόνο που κατάφερε η Γερμανία ήταν απλώς να μειώσει στο 87΄με τον Γκνάμπρι, ο οποίος είχε προειδοποιήσει με δοκάρι τρία λεπτά νωρίτερα, περιορίζοντας απλώς την έκταση της ήττας.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα