Γιανκάουσκας: «Εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της Ελλάδας»

Ο προπονητής της Λιθουανίας στην OPAP Arena

bet365

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, Εντγκάρας Γιανκάουσκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη φιλική ισοπαλία με την Ελλάδα εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από την εικόνα της Εθνικής και την χαρακτήρισε άτυχη.

Η Εθνική στο πρώτο της παιχνίδι στην OPAP Arena έμεινε στην λευκή ισοπαλία (0-0) σε φιλικό με την Λιθουανία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των φιλοξενούμενων στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για την εικόνα της Ελλάδας, η οποία όμως ήταν άτυχη, ενώ έμεινε ευχαριστημένος από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Μπορώ να πω ειλικρινά πως εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της Ελλάδας. Ήταν μια πολύ γρήγορη ομάδα, άλλαζαν γρήγορα θέσεις στο γήπεδο και άλλαζαν γρήγορα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος για την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι μας. Έπρεπε να τρέξουμε πολύ, να καλύψουμε χώρους και να μπλοκάρουμε σουτ. Παίξαμε σε ένα πανέμορφο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και ειδικά τον Τάκη Φύσσα, τον οποίο χάρηκα που είδα».

Για το κατά πόσο ήταν έκπληξη η εικόνα της Εθνικής: «Δεν πρόκειται για έκπληξη. Είχαμε δει την Ελλάδα και την ξέραμε, όμως είναι διαφορετική η αίσθηση να βλέπεις μια ομάδα στο βίντεο και στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή αλλά τις έλειψε ένα γκολ. Ήταν άτυχη. Όσον αφορά την ομάδα μου είμαι ευχαριστημένος που παίξαμε καλή άμυνα με πάθος».

Για όμιλο της Λιθουανίας στα προκριματικά του Euro: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στον όμιλο μας αλλά είναι δύσκολος. Έχει Σερβία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Μαυροβούνιο. Είναι δυνατές ομάδες. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Ο στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα