Ισπανία: Οριστική διακοπή σε φιλικό ματς, κατέρρευσε στο χορτάρι ο αδερφός του Γκούντελι (vid)

Ισπανία: Οριστική διακοπή σε φιλικό ματς, κατέρρευσε στο χορτάρι ο αδερφός του Γκούντελι (vid)

Newsroom
spain_friendly_gudelj

bet365

Πρόωρο τέλος μπήκε στο φιλικό της Ρασίνγκ Φερόλ κόντρα στην Κόρντοβα, με τον αδερφό του Νεμάνια Γκούντελι της Σεβίλλης, Ντράγκι, να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο αλλά ευτυχώς να επανέρχεται μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στην Κόρντοβα και τη Ρασίνκ Φερόλ. Κι αυτό διότι, ο Ντράγκι Γκούντελι, αδερφός του Σέρβου μέσου της Σεβίλλης, Νεμάνια, ξαφνικά στο 11ο λεπτό έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο χορτάρι του γηπέδου, σοκάροντας τους πάντες.

Ευτυχώς, το ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο άμεσα και οι γιατροί, προχωρώντας ταχύτατα στις απαραίτητες καρδιακές μαλάξεις, κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Η Ρασίνγκ ανακοίνωσε πως η υγεία του παίκτη, που μετέβη στο νοσοκομείο, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο Γκούντελι, όταν συνήλθε ζήτησε όχι απλά να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι αλλά και να μην αποχωρήσει ο ίδιος από αυτό. Φυσικά, τίποτα από τα δύο δεν συνέβη, με την υγεία του Σέρβου ποδοσφαιριστή να μπαίνει σε προτεραιότητα και το ματς να διακόπτεται οριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα