Νταμπράουσκας: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και φάνηκε κόντρα στην Άντερλεχτ»

Newsroom
Νταμπράουσκας: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και φάνηκε κόντρα στην Άντερλεχτ»

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στη φιλική ισοπαλία του ΟΦΗ κόντρα στην Άντερλεχτ.

Την ισοπαλία από ένα πολύ δυνατό φιλικό κόντρα στην Άντερλεχτ πήρε ο ΟΦΗ (1-1) στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της φιλοξενίας του βελγικού συλλόγου στο Ηράκλειο για τη χειμερινή του προετοιμασία.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του αγώνα.

«Ήταν ένα ματς που χρειαζόμασταν αυτή την περίοδο γιατί δεν είχαμε κάποιους παίκτες στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Σαν προπονητής μ’ αρέσει να παίζω με δυνατούς αντιπάλους και η Άντερλεχτ είναι μια δυνατή ομάδα στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας είχαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μαζί με τον κόσμο και φάνηκε ματς Σουπερ Λιγκ.

Για τον Μπαλογιάννη, μεγάλο μέρος της καριέρας του ήταν επιθετικός μέσος και σήμερα ξεκίνησε το ματς σε αυτή την θέση, ώστε ο Ντίκο και ο Τζου να καλύπτουν αμυντικά το δεξί και αριστερό μπακ και αυτό μας βοήθησε γιατί στην αντεπίθεση ο Μπαλογιάννης σκόραρε και αυτό ήταν θετικό. Συνολικά στο τέλος βλέπουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα κι φάνηκε η Άντερλεχτ είχε την κατοχή και δεν μπορούσαμε να διακόψουμε το παιχνίδι της. Θα υπάρξουν τέτοια ματς στη σεζόν. Προσπαθούμε να δούμε περισσότερα πράγματα, φτιάξαμε φάσεις από λάθη αντιπάλων. Θέλουμε να προσπαθήσουμε περισσότερο»

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα