Αλβανία - Ιταλία 1-3: Φιλικό «διπλό» της Σκουάντρα Ατζούρα με υπογραφή Γκρίφο (vid)

Newsroom
Αλβανία - Ιταλία 1-3: Φιλικό «διπλό» της Σκουάντρα Ατζούρα με υπογραφή Γκρίφο (vid)

bet365

Σε ένα χορταστικό ματς στα Τίρανα, η Ιταλία κατάφερε να λυγίσει με ανατροπή την Αλβανία χάρη στον φορμαρισμένο Βιντσένσο Γκρίφο (δυο γκολ, μια ασίστ) και να πάρει φιλική νίκη με σκορ 3-1.

Γκολ, ένταση, ευκαιρίες, δοκάρια και ένα φινάλε με νικητές τους Ιταλούς. Η φιλική αναμέτρηση της Αλβανίας απέναντι στους Ατζούρι τα είχε όλα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με ανατροπή 3-1 χάρη στα γκολ του φορμαρισμένου Γκρίφο.

Εκείνοι πάντως που ευτύχησαν να χαμογελάσουν πρώτου ήταν οι Αλβανοί, όταν στο 16΄ο Ισμαϊλι νίκησε τον Μερέτ και έβαλε μπροστά στο σκορ το σύνολο του Ρέχα. Πολυ σύντομα ωστόσο, η Ιταλία κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να αντιστρέψει τα δεδομένα.

Αρχικά στο 20΄ο Ντι Λορέντζο ισοφάρισε έπειτα από ασίστ του Γκριφό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο μεσοεπιθετικός της Φράιμπουργκ άλλαξε ρόλους και από δημιουργός έγινε εκτελεστής για το 2-1.

Ο φιλικός χαρακτήρας της αναμέτρησης έδωσε τη δυνατότητα στις δυο ομάδες να παίξουν ελεύθερα, χωρίς άγχος και σκοπιμότητα, με νικητή φυσικά το θέαμα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην ισοφάριση αν το δοκάρι δεν τους είχε σταματήσει σε δυο περιπτώσεις, ενώ ενδιάμεσα το σίδερο τους είχε σώσει από το 3-1.

Ένα σκορ ωστόσο το οποίο πραγματώθηκε τελικά στο 64΄όταν ο Γκρίφο με υπέροχο τελείωμα σφράγισε τη νίκη των Ιταλών, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα