Κολομβία - Μεξικό 3-2: Νίκη του Χάμες ενάντια στον Πινέδα στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα (vid)

Newsroom
Κολομβία - Μεξικό 3-2: Νίκη του Χάμες ενάντια στον Πινέδα στην πρώτη μεταξύ τους κόντρα (vid)

bet365

Η Κολομβία κέρδισε με 3-2, με ανατροπή από 0-2, το Μεξικό σε διεθνές φιλικό με τους Χάμες και Πινέδα να παίρνουν αμφότεροι χρόνο συμμετοχής.

Οι «καφετέρος» τα χρειάστηκαν, αλλά τελικά ανέτρεψαν το σκορ και επικράτησαν με 3-2 των «Ελ Τρι» σε διεθνές φιλικό, παρ' ότι στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 6ο λεπτό ο Αντούνα κέρδισε πέναλτι και ο Βέγκα ανέβαλε την εκτέλεσή του κάνοντας το 0-1 για το Μεξικό. Στο 29ο λεπτό ο Γκουτιέρες έκανε την κάθετη πάσα και ο Βέγκα με μία τρομερή προσποίηση έβγαλε τον Αρτεάγκα απέναντι στον Οσπίνα κι εκείνος δεν λάθεψε κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λορέντζο έκανε τρεις αλλαγές για τους «Καφετέρος» κι άλλαξε άρδην την εικόνα τους. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξή του, ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ και ο Σινιστέρα σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Σινιστέρα χτύπησε ξανά όταν ο Καρασκάλ έκανε την επέλαση και μπήκε στην περιοχή, του γύρισε την μπάλα κι εκείνος πλάσαρε εύστοχα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το δεύτερο της ομάδας του για το 2-2. Τη νίκη χάρισε στην Κολομβία ο Μπάριος μ' ένα απίστευτο σουτ στην κίνηση (must watch) έπειτα από σέντρα του Μπορέ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ξεκίνησε βασικός με την Κολομβία, αλλά στο ημίχρονο έδωσε την θέση του στον Μπορέ ενώ ο Ορμπελίν Πινέδα μπήκε ως αλλαγή στο 77ο λεπτό για το Μεξικό στην θέση του Γκουτιέρες.

Ενδεκάδες:

Κολομβία (πρ. Ν.Λορέντζο): Οσπίνα, Κουέστα, Σάντσες, Μεντίνα (73' Λουκούμι), Φάμπρα, Μπάριος (87' Λερμά), Αλζάτε (46' Καρασκάλ), Χάμες Ροντρίγκες (46' Μπορέ), Κουαδράδο, Ντίας (90+1' Ντουράν), Φαλκάο (46' Σινιστέρα)

Μεξικό (πρ. Γκ. Μαρτίνο): Οτσόα, Αραούχο, Μορένο, Άλβαρες (61' Μόντες), Αρτεάγκα, Ροντρίγκες (60' Σάντσες), Γκουτιέρες (77' Πινέδα), Γκουαρδάδο (61' Τσάβες), Αντούνα (77' Λαϊνές), Βέγκα, Μαρτίν (60' Γκιμένες)

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα