Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Εξάρα απέναντι στον Άλβες με «θιασάρχη» Λεβαντόφσκι (vid)

Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Εξάρα απέναντι στον Άλβες με «θιασάρχη» Λεβαντόφσκι (vid)

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα - Πούμας 6-0: Εξάρα απέναντι στον Άλβες με «θιασάρχη» Λεβαντόφσκι (vid)

bet365

Παράσταση με ηγέτη Λεβαντόφσκι! Με το πρώτο του γκολ στο «Καμπ Νόου» και δυο ασίστ, ο Πολωνός οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε εξάρα (6-0) απέναντι στην Πούμας του Άλβες και μαζί στην κατάκτηση του «Joan Gamper Trophy».

Κάτι περισσότερο από 80 χιλιάδες ενθουσιασμένοι οπαδοί βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (7/8) στο «Καμπ Νόου» για να παρακολουθήσουν από κοντά το νέο μεγάλο αστέρι. Το πρώτο «κανόνι» των ευρωπαϊκών γηπέδων που από τη νέα σεζόν θα «σκοτώνει» για χάρη της Μπαρτσελόνα. Και το πρώτο δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Στην... άτυπη πρεμιέρα του μπροστά στον κόσμο των Καταλανών, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε λογαριασμό με τα Μπλαουγκράνα, μοίρασε δυο ασίστ και μαζί με τον Πέδρι οδήγησαν την Μπάρτσα στην κατάκτηση του «Joan Gamper Trophy» χάρη στο επιβλητικό 6-0 απέναντι στην Πούμας του Ντάνι Άλβες. Μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της La Liga που σκόρπισε ενθουσιασμό ανάμεσα στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μπορούν και πάλι να χαμογελούν βλέποντας τους παίκτες του Τσάβι να... βγάζουν γούστα, έστω και αν πρόκειται για φιλικά.

Από την αρχή του αγώνα πάντως φάνηκε πως το «Joan Gamper Trophy» προοριζόταν για... πάρτι της Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 3΄ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και από δύσκολη γωνία έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό για το 1-0. Το γκολ... άνοιξε την όρεξη στη Μπάρτσα, η οποία έδωσε συνέχεια σε έναν καταιγιστικό ρυθμό και μέσα στο πρώτο 20λεπτο είχε διαλύσει τους Μεξικανούς προηγούμενη με 4-0.

Αρχικά ο Πέδρι στο 5΄ανέβασε τον δείκτη του σκορ, στο 10΄ο Ντεμπελέ πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ και φάνηκε... φουριόζος για τη νέα σεζόν, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Πέδρι πήρε και πάλι τη σκυτάλη για να το 4-0. Το πάρτι της Μπάρτσα ολοκληρώθηκε στο δεύτερο μέρος, με τους Ομπαμεγιάνγκ (49΄) και Ντε Γιονγκ (84΄) να γράφουν με τη σειρά τους το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερς και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους.

Ένα αποτέλεσμα που χάρισε στη Μπάρτσα το «Joan Gamper Trophy» απέναντι στην Πούμας του Ντάνι Άλβες, ο οποίος επέστρεψε για μια τελευταία φορά στο «Καμπ Νόου» και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο των Μπλαουγκράνα.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Αραούχο, Γκαρθία, Μπαλντέ, Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι, Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα