Ντε Λιχτ: «Ανατρίχιασα όταν μπήκε ο Έρικσεν στο γήπεδο, φοβόμουν να τον μαρκάρω»

Κώστας Τόπας
Ντε Λιχτ: «Ανατρίχιασα όταν μπήκε ο Έρικσεν στο γήπεδο, φοβόμουν να τον μαρκάρω»

bet365

Ο Ματάις Ντε Λιχτ μίλησε για τη συγκίνηση που ένιωσε όταν είδε τον Κρίστιαν Έρικσεν να επιστρέφει στα γήπεδα με την εθνική του ομάδα.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν αυτός ο οποίος συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του στο φιλικό παιχνίδι της Δανίας με την Ολλανδία, καθώς 287 μέρες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη φόρεσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο και σκόραρε μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Από την πλευρά του, ο Ματάις Ντε Λιχτ μίλησε με ειλικρίνεια για όσα ένιωσε βλέποντας ως αντίπαλο μέσα στο γήπεδο τον Κρίστιαν Έρικσεν.

«Δεν είναι εύκολο να μαρκάρεις τον Έρικσεν. Όταν μπήκε στο γήπεδο, ανατρίχιασα ολόκληρος. Μερικές φορές φοβόμουν να τον μαρκάρω, να τον πλησιάσω. Πρέπει να βρεις τον τρόπο να βγάλεις από μέσα σου αυτή τη σκέψη, αλλά πρέπει όμως να έχουμε και λίγο ανθρωπιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός αμυντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα