ΕΠΟ: «Πυρά» κατά του Φούσεκ για τα ποσοστά των διαιτητών προς στις Ενώσεις

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: «Πυρά» κατά του Φούσεκ για τα ποσοστά των διαιτητών προς στις Ενώσεις

bet365

Ο Πετρ Φούσεκ, υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, άκουσε τα έντονα παράπονα των παραγόντων για το θέμα της απόδοσης των ποσοστών των διαιτητών στις Ενώσεις.
Το ζήτημα της απόδοσης ποσοστών των διαιτητών προς τις Ενώσεις είχε προκύψει και πρόσφατα και ακόμα και σε διεργασίες Γενικών Συνελεύσεων. Ο Άγγελος Νικόπουλος, αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών, είχε κάνει μάλιστα... επίθεση προς τον Βίτορ Μέλο Περέϊρα, πρώην πλέον επικεφαλής της ΚΕΔ / ΕΠΟ για την πρωτοβουλία του να εμπλακεί με οικονομικά θέματα των Ενώσεων και της ΕΠΟ!
Τότε ο Νικόπουλος είχε τονίσει πως ο Πορτογάλος κατά πληροφορία του είχε στείλει επιστολή σε FIFA / UEFA αξιώνοντας τα ποσοστά των διαιτητών που αποδίδονται στις Ενώσεις να αποδίδονται στην ΕΠΟ. Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι των διεθνών Ομοσπονδιών είχαν υπερασπιστεί τον Περέϊρα λέγοντας πως ήταν δική τους πρωτοβουλία.
Στο Δ.Σ. της Δευτέρας ο Πετρ Φούσεκ δέχθηκε... πυρά και πολλά παράπονα για το θέμα αυτό. Ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ τόνισε από μέρους του πως θα ξαναδεί το ζήτημα και το εάν μπορούν να παίρνουν αυτά τα λεφτά οι Ενώσεις.
 

Τελευταία Νέα