Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι!

Gazzetta team
Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι!

bet365

Το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης είναι αποκαλυπτικό για την επίθεση στον Έλληνα διαιτητή, αναφέροντας και χτυπήματα με σφυρί!

Σοκάρουν τα όσα αναφέρει το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το dikisports.blogspot.com. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, οι δράστες έσπασαν το τζάμι της πόρτας με σφυρί, ξεκλείδωσαν την πόρτα και στη συνέχεια έσυραν έξω τον διαιτητή.

Στη συνέχεια αναφέρει: «Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».

Το πόρισμα κάνει αναφορά και στη μαρτυρική κατάθεση Τζήλου: «Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

 

Τελευταία Νέα