Αντωνίου στο Gazzetta.gr: «Η ΚΕΔ κρίνεται και αυτή για τις αποφάσεις της»!

Δημήτρης Τομαράς
Αντωνίου στο Gazzetta.gr: «Η ΚΕΔ κρίνεται και αυτή για τις αποφάσεις της»!

bet365

Με αφορμή τις πολύ σοβαρές καταγγελίες και αποκαλύψεις του Gazzetta.gr με την Θάλεια Μήτση ο α' αντιπρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου, αναφέρθηκε και στο σκέλος της αξιολόγησης της ΚΕΔ / ΕΠΟ.
Το Gazzetta.gr ως όφειλε ζήτησε την τοποθέτηση αξιωματούχου της ΕΠΟ επί του θέματος. Ειδικότερα του α' αντιπροέδρου της, κ. Αντωνίου. «Δεν έχω επακριβώς στα υπ' όψιν μου τις συγκεκριμένες καταγγελίες που μου μεταφέρετε, όμως επί της διαδικασίας οι διαιτητές αξιολογούνται διαρκώς με τα ανάλογα τεστ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν γίνονται λάθη.
Πολλοί διαιτητές κόπηκαν. Υπάρχουν αξιολογήσεις. Μπορεί να γίνονται και λάθη σίγουρα θα έχουν γίνει λάθη. Ωστόσο δεν είναι πως η ΚΕΔ δεν βρίσκεται υπό κρίση», σχολίασε αρχικά.
«Και η ΚΕΔ είναι υπό κρίση. Και η ΚΕΔ κρίνεται για τις αποφάσεις που λαμβάνει. Εφόσον αποτύχει δεν πρόκειται να είμαστε... θεατές. Η ΚΕΔ προφανώς και έχει ανεξαρτησία, όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μία δουλειά να κάνουν. Να λειτουργούν όσο πιο σωστά πρέπει και οι όποιες παρεμβάσεις υπάρχουν να καταγγέλονται και να αντιμετωπίζονται. Η ΚΕΔ λοιπόν είναι υπό κρίση και από εμάς, την ΕΠΟ και από τις FIFA / UEFA», συμπλήρωσε σχετικά.
 

Τελευταία Νέα