Οταν ο Μέσι «χόρεψε» την Μπιλμπάο κι έδωσε την κούπα στην Μπαρτσελόνα (vid)

Κώστας Τόπας
Οταν ο Μέσι «χόρεψε» την Μπιλμπάο κι έδωσε την κούπα στην Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Πριν από έξι χρόνια η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο, Μπιλμπάο. Ωστόσο, από εκείνο το παιχνίδι οι περισσότεροι θυμούνται ένα απίστευτο γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι.

Απόψε (17/04) στις 22:30 το «Estadio La Cartuja» θα φιλοξενήσει τον 119ο τελικό του href="https://www.gazzetta.gr/football/copa-del-rey" target="_blank">Copa Del Rey. Εκεί όπου href="https://www.gazzetta.gr/teams/athletic-bilbao" target="_blank">Μπιλμπάο και href="https://www.gazzetta.gr/teams/barcelona" target="_blank">Μπαρτσελόνα θα κοντράρουν τις δυνάμεις τους για να φτάσουν στην κορυφή. Η ομάδα του Κούμαν στοχεύει στο 31ο τίτλο της για το «Κύπελλο του Βασιλιά», ενώ από την άλλη οι Βάσκοι θα κάνουν τα πάντα για στεφθούν Κυπελλούχοι για 24η φορά στην ιστορία τους.

Φυσικά όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Λιονέλ Μέ​σι, ο οποίος ίσως να παίζει και τον τελευταίο τελικό της καριέρας του με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», μιας και το συμβόλαιο του ακόμα δεν έχει ανανεωθεί.

Τελευταία φορά που ο Αργεντινός αστέρας της Μπάρτσα, αντιμετώπισε την Μπιλμπάο σε τελικό ήταν πριν από έξι χρόνια. Συγκεκριμένα το 2015 στο τελικό του «Καμπ Νόου», όταν η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 των Βάσκων.

Ωστόσο, αυτό που είχε κλέψει την παράσταση ήταν το γκολ του Μέσι. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο και μέσα σε έντεκα δευτερόλεπτα «χόρεψε» τέσσερις αμυντικούς της Μπιλμπάο και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιάγο κάνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να τον αποθεώσουν.

Θυμηθείτε το απίστευτο γκολ του «Λίο»...

class="dugout-video dugout-embed-eyJrZXkiOiJ6UHJpVGdhOCIsInAiOiJnYXp6ZXR0YS1nciIsInBsIjoiIn0=">

Διαβάστε επίσης:

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα