Μπαρτσελόνα: Έδειξε στη Σεβίλλη ότι το Kάρμα... δεν κάνει ποτέ λάθος (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Έδειξε στη Σεβίλλη ότι το Kάρμα... δεν κάνει ποτέ λάθος (pics)

bet365

Η Σεβίλλη αποκλείστηκε από την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ισπανίας και οι Ανδαλουσιανοί κατάλαβαν ότι μερικές φορές είναι καλύτερα να το ξανασκέφτεσαι προτού επιλέξεις να κάνεις καζούρα...

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να πάρει δυο νίκες απέναντι στη Σεβίλλη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και το κυριότερο είναι πως κατάφερε ν' αντιστρέψει το εις βάρος της 2-0 στην ρεβάνς των ημιτελικών του Copa Del Rey για να περάσει στον μεγάλο τελικό του θεσμού για φέτος.

Φυσικά, ουδείς είχε ξεχάσει την καζούρα που είχαν κάνει οι Ανδαλουσιανοί με μια φωτογραφία του Πικέ να τραβάει από τη φανέλα του Μπαπέ από το ματς με την Παρί, με τους Σεβιγιάνους να θέλουν έτσι να πικάρουν τους Καταλανούς και να δείξουν πόσο ωραία αισθάνονταν εκείνοι στο Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης και με την Μπαρτσελόνα πλέον να έχει προκριθεί στον τελικό, με τον Πικέ να έχει πετύχει στις καθυστερήσεις το γκολ για να πάει το παιχνίδι στην παράταση, ήρθε η μεγάλη απάντηση στο twitter, με το μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο αφορά πάντοτε τον σεβασμό...».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα