Γρανάδα - Αθλέτικ 2-1: Οι Βάσκοι στον τελικό! (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα - Αθλέτικ 2-1: Οι Βάσκοι στον τελικό! (vid)

bet365

Το... χρυσό γκολ του Γιούρι έστειλε την Αθλέτικ στον τελικό του Κυπέλλου, παρά την ήττα με 2-1 από τη Γρανάδα και η Χώρα των Βάσκων στο... κόκκινα!

Το 1-0 του Σαν Μαμές έδινε το πάνω χέρι στην Αθλέτικ, η Γρανάδα όμως έβαλε δύσκολα, πολύ δύσκολα, αφού... άγγιξε την πρόκριση! Ωστόσο, ο Γιούρι το πήρε πάνω του και με δικό του τέρμα διαμόρφωσε το 2-1, στέλνοντας τους Βάσκους στον 4ο τελικό τους τα τελευταία έντεκα χρόνια! Το Copa del Rey αποκτά άγρια ομορφιά, μιας και στο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς θα συναντηθούν οι δυο μεγάλες ομάδας της Βασκονίας, Αθλέτικ και Σοσιεδάδ!

Kακό το α' μέρος στο «Nuevo Los Cármenes» με τη Γρανάσα να έχει τον έλεγχο, την κατοχή μπάλας, αλλά όχι και τον τρόπο για να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Οι Βάσκοι τα πήγαν πολύ καλά ανασταλτικά, ενώ όταν έβρισκαν χώρους γινόντουσαν απειλητικοί. Στο 22' ο Σαν Χοσέ βρέθηκε σε θέση βολής όμως αστόχησε, ενώ στο 29' ο Ραούλ Γκαρθία από πάσα του Γουίλιαμς έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στην... τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν από κόρνερ, ο Ερέρα πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γουίλιαμς έδιωξε στη γραμμή! Ιδανικό το ξεκίνημα στην επανάληψη για τη Γρανάδα, αφού στο 47' Κάρλος Φερνάντεθ με ωραίο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η Αθλέτικ πίεσε, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ... πρόκρισης. Έπειτα από κόρνερ, ο Σάντσες πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά και πέτυχε το 2-0. Ωστόσο, οι Βάσκοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να... αποκλειστούν, μιας και ο Γιούρι με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέτυχε το 2-1 κι έστειλε την Αθλέτικ στον τελικό του κυπέλλου!

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα