Μπαρτσελόνα – Λεγανές 5-0: Στο ρελαντί το εισιτήριο για τα προημιτελικά (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Λεγανές 5-0: Στο ρελαντί το εισιτήριο για τα προημιτελικά (vid)

bet365

Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους, οι Μπλαουγκράνα πήραν άνετα την πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου Ισπανίας.

Λίγες ώρες αφότου διέρρευσε ότι τελικά δεν θα πάρει επιθετικό στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 5-0 την Λεγανές στο «Καμπ Νόου» και προκρίθηκε με άνεση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Μην σας ξεγελάει το σκορ όμως.

Οι Μπλαουγκράνα δεν έπιασαν καλή απόδοση, η Λεγανές (με βασικό τον Δημήτρη Σιόβα, στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή από τραυματισμό) είχε ευκαιρίες όσο είχε δυνάμεις και το βαρύ σκορ μάλλον αδικεί την προσπάθειά της.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με πλασέ ύστερα από ασίστ του Νέλσον Σεμέδο (4'), ο Κλεμάν Λενγκλέ με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Λιονέλ Μέσι (28'), ο Αργεντινός με σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο προτού καταλήξει στα δίχτυα (59'), ο Αρτούρ, ύστερα από φάση διαρκείας στα μαδριλένικα καρέ (77') και ο Μέσι με πλασέ προ κενής εστίας μετά από κάθετη πάσα του Ιβάν Ράκιτιτς (89'), σημείωσαν τα πέντε γκολ των Καταλανών.

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν - Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα (64' Ζούνιορ Φίρπο) – Βιδάλ (60' Ράκιτιτς), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ – Μέσι, Γκριεζμάν (72' Αρτούρ), Φατί.

Λεγανές (Χαβιέρ Αγκίρε): Κουέγιαρ – Ταρίν, Αβάζιεμ, Σιόβας – Ροσάλες, Μέσα (57' Εράσο), Ρουμπέν Πέρεθ, Κρίστιαν Σίλβα (57' Κέβιν Ροντρίγκες) - Ρουϊμπάλ, Ροδρίγεθ – Μπρέιθγουεϊτ (71' Πλόμερ).

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα