Πρόκριση στα προημιτελικά μέσω πέναλτι για Μπιλμπάο (vids)

Πρόκριση στα προημιτελικά μέσω πέναλτι για Μπιλμπάο (vids)

Gazzetta team
Πρόκριση στα προημιτελικά μέσω πέναλτι για Μπιλμπάο (vids)

bet365

Ματς για γερά νεύρα στην Τενερίφη με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται την Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά στα πέναλτι με την κανονική διάρκεια να τελειώνει 2-2 και την παράταση 3-3.

Ίντερ - Φιορεντίνα με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.(21+)

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας. Τενερίφη και Μπιλμπάο πάλεψαν μέχρι το τέλος για την πρόκριση, την οποία πήραν οι φιλοξενούμενοι μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια οι ομάδες πέτυχαν από 2 γκολ. Η αρχή έγινε με τους γηπεδούχους που σκόραραν στο 9' με τον Ζοσέλου, ενώ στο 16' ο Ινάκι ισοφάρισε. Ο Ζοσέλου και πάλι ήταν αυτός που στο 20' έκανε το 2-1, με τον Ινάκι και πάλι να ισοφαρίζει στο 54', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια.

Στην παράταση η Τενερίφη ήταν και πάλι αυτή που προηγήθηκε με τον Γκόμεζ στο 105', αλλά εκεί που όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα τελειώνε με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση, ήρθε ο Γιούρι στο 118' να κάνει το 3-3 και να στείλει το ματς στα πέναλτι. Εκεί οι Βάσκοι ήταν πιο ψυχραιμοι και με 4-2 πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα