Σιμεόνε: «Κανείς δεν νοιάζεται που ο Θεμπάγιος μπορούσε να δει δεύτερη κίτρινη»

Newsroom
Σιμεόνε: «Κανείς δεν νοιάζεται που ο Θεμπάγιος μπορούσε να δει δεύτερη κίτρινη»

bet365

Στις αποφάσεις του διαιτητή του ντέρμπι στάθηκε ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του ισπανικού Κυπέλλου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιήσε ένα καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ, αλλά είδε τη «βασίλισσα» να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μισό και με ανατροπή στην παράταση (3-1) να προκρίνεται στα ημιτελικά του Copa del Rey. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις που θεωρεί ότι επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι το 70ο λεπτό, όταν ο Θεμπάγιος δεν είδε την κίτρινη κάρτα. Μέχρι το γκολ του Ροντρίγκο η ομάδα δημιούργησε πολλά καλά πράγματα, αλλά όσο προχωρούσε το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο να αντέξει με έναν λιγότερο. Φεύγω ήρεμος με την προσπάθεια των παικτών», ανέφερε.

«Τον ρώτησα με σεβασμό. Συνέβη ήδη στο Σαν Σεμπαστιάν και του είπα αν είχε κάτι εναντίον του Μοράτα. Μου είπε ότι ο Αλβάρο υπερβάλλει στις πτώσεις του. Κανείς δεν νοιάζεται που ο Θεμπάγιος μπορούσε να δει τη δεύτερη κίτρινη. Είμαστε λυπημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά περήφανοι για το πώς αγωνιστήκαμε», πρόσθεσε.

Για το αν η διαιτησία ήταν αποφασιστική για το τελικό αποτέλεσμα: «Οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν. Οι Μαδριλένοι ήταν και πάλι ανώτεροι μπροστά από την εστία σε σημαντικές στιγμές. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες από τον Γκριεζμάν, τον Μέμφις, τον Καράσκο... Όταν αγωνίζονται έτσι, λίγα πράγματα μπορεί να διεκδικήσει κανείς από την ομάδα. Είμαστε εκτός Champions League και Κυπέλλου, μας μένει όλος ο δεύτερος γύρος για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μετά θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλους μας».

Σχετικά το «αύριο» της ομάδας: «Είμαστε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και Κυπέλλου με τον δεύτερο γύρο πρωταθλήματος μπροστά... Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος. Από την ημέρα που θα έρθω μέχρι την ημέρα που θα φύγω, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τον σύλλογο».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα