Μετατέθηκε και επίσημα για το 2021 το Κόπα Αμέρικα λόγω κορονοϊού!

Μετατέθηκε και επίσημα για το 2021 το Κόπα Αμέρικα λόγω κορονοϊού!

bet365

Η Conmebol έπειτα από επικοινωνία με τις ομοσπονδίες των χωρών της Νοτίου Αμερικής αποφάσισε να αναβάλει και επίσημα την διεξαγωγή του Κόπα Αμέρικα, μεταφέροντας την διοργάνωση για το 2021.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Όπως ανακοινώθηκε το 47ο Κόπα Αμέρικα θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2021, στις ίδιες δηλαδή ημερομηνίες που αναμένεται να λάβει χώρα και το Euro 2020.

«Έπειτα από λεπτομερή ανάλυση της κατάστασης σχετικά με την παγκόσμια εξάπλωση του Κορονοϊού (COVID19) και μετά από τις εισηγήσεις διεθνών οργανισμών στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας, η CONMEBOL αποφάσιδε για προληπτικούς λόγου να ανακοινώσει την ακύρωση της 47ης έκδοσης του Kόπα Αμέρικα μεταφέροντας την διοργάνωση στις ημερομηνίες από 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου 2021.

Η Συνομοσπονδία, με τον πρόεδρο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος βρίσκεται στην προεδρία από κοινού με τους 10 προέδρους των μελών-ομοσπονδιών αποφάσισαν πως μια διοργάνωση αυτού του διαμετρήματος θα πρέπει να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των εθνικών ομάδων, των οπαδών, των ΜΜΕ, και των πόλεων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες», τονίστηκε χαρακτηριστικά από την CONMEBOL».

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα