Από δυο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Μέσι!

Από δυο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Μέσι!

Από δυο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές η τιμωρία του Μέσι!

Η CONMEBOL έχει πρόθεση να δείξει πως τίποτα δεν περνάει δίχως κυρώσεις και ο Λιονέλ Μέσι πλέον αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας από δυο έως τέσσερις αγωνιστικές για τα περί διαφθοράς και τη γενικότερη επίθεση που εξαπέλυσε κατά των διοργανωτών του Κόπα Αμέρικα.

Ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, όπως φυσικά οι συμπαίκτες του αλλά και ο Λιονέλ Σκαλόνι, έκαναν όλοι μαζί λόγο για τεράστια αδικία την οποία αντιμετώπισε η «αλμπισελέστε».

Μάλιστα, ο Μέσι τόνισε λίγο μετά τον μικρό τελικό πως «δεν πήγα να πάρω το μετάλλιό μου γιατί δεν θέλω να συμμετέχω σε μια τέτοια διεφθαρμένη διοργάνωση».

Όλα ξεκίνησαν από τα έντονα παράπονα των Αργεντινών για τα πέναλτι που ζήτησαν στον ημιτελικό με τη Βραζιλία και η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη στον μικρό τελικό με την αποβολή του «μάγου» της Μπαρτσελόνα για την αψιμαχία με τον Γκάρι Μεδέλ της Χιλής.

Η CONMEBOL δεν θέλει να επιτρέψει σε κανέναν να θίγει ζήτημα ακεραιότητας και σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αυτή τη στιγμή ο Μέσι είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με τιμωρία από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, που θα ενεργοποιηθεί από τον Μάρτιο του 2020, όταν και θα διεξαχθούν τα προκριματικά του Μουντιάλ 2020.