Βραζιλία και Περού για το Κόπα Αμέρικα (polls)

Gazzetta team
Βραζιλία και Περού για το Κόπα Αμέρικα (polls)

bet365

Τελικός στο Κόπα Αμέρικα με την οικοδέσποινα και μεγάλο φαβορί να αντιμετωπίζει το Περού το οποίο βρίσκεται στον τελικό μετά από 44 χρόνια.

Ο μεγάλος τελικός του Κόπα Αμέρικα έφτασε. Με το μεγάλο φαβορί που όλοι περίμεναν από την αρχή της διοργάνωσης ότι θα έφτανε μέχρι τέλους, την Βραζιλία αλλά και το μεγάλο αουτσάιντερ που έκανε την έκπληξη για να βρίσκεται στον τελικό.

Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν (23:00) η οικοδέσποινα «σελεσάο» θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μπροστά στο κοινό της. Χωρίς τον Νέιμαρ από την αρχή του τουρνουά κατάφερε κι έφτασε στον τελικό έχοντας ως όπλο την αμυντική της λειτουργία. Η Βραζιλία ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στην διοργάνωση, απέκλεισε στα πέναλτι την Παραγουάη (μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στον τελικό νικώντας με 2-0 την Αργεντινή.

O Γκάμπριελ Ζεσους έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στα ημιτελικά βάζοντας το πρώτο γκολ και δίνοντας το δεύτερο στο Φιρμίνο.

Και στο Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ υπάρχει ειδικό στοίχημα για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. Πιο συγκεκριμένα υπάρχει η επιλογή να σκοράρει 1ος ο Γκάμπριελ Ζεσους και η Βραζιλία να νικήσει με ακριβές σκορ 2-1. Μια επιλογή σε απόδοση 15.00. Βέβαια υπάρχει και το ειδικό στοίχημα να σκοράρει πρώτος ο Κοουτίνιο και η Βραζιλία να κατακτήσει το τρόπαιο σε απόδοση 5.00.

Η Βραζιλία όπως γράφουμε είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο και στο ειδικό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ υπάρχει η επιλογή να τα καταφέρει στην παράταση (σε απόδοση 7.00) ή στα πέναλτι (απόδοση 11.00).

Το Περού θέλει να γίνει η Ελλάδα του 2004
Ηταν από τα αουτσάιντερ. Είχε να δει τελικό στη διοργάνωση 44 χρόνια. Τα κατάφερε όμως. Το Περού πέρασε στα πέναλτι την Ουρουγουάη (σκόραρε και στα 5) μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας και διέλυσε την Χιλή στα ημιτελικά νικώντας 3-0.

Μπορεί να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να ρίξει στην... κατάθλιψη την Βραζιλία μέσα στο σπίτι της; Το Πάμε Στοίχημα στον ΟΠΑΠ προσφέρει σε απόδοση 9.25 την κατάκτηση από το Περού στα 90 λεπτά κι αν το κάνει στα πέναλτι απόδοση 11.00.

Ο Πάουλο Γκερέρο είναι ο ηγέτης του Περού, είναι αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά κι αν σκοράρει πρώτος υπάρχει ειδικό στοίχημα στο Πάμε Στοίχημα. Πιο συγκεκριμένα εάν βάλει το πρώτο γκολ και το ματς λήξει 1-2 υπέρ του Περού προσφέρεται σε απόδοση 100.00.

Κόπα Αμέρικα σημαίνει σκληρές μονομαχίες
Οπως έχει αποδειχθεί το αίμα των Λατίνων... καίει. Και σε κάθε ματς υπάρχουν αρκετές σκληρές μονομαχίες όπως έγινε και στο Βραζιλία-Αργεντινή. Πόσω μάλλον σε τελικό. Και το Πάμε Στοίχημα στον ΟΠΑΠ δίνει επιλογή και για τις κίτρινες κάρτες.

Πιο συγκεκριμένα εάν βγουν 6 και πάνω δίνει απόδοση 1.85, εάν βγουν 4 ή 5 απόδοση 2.50, εάν δοθούν 2 ή 3 απόδοση 3.75 κι αν δοθεί μόλις μία (ή καμία) απόδοση 14.00.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα