Μέσι: «Τρελό αν δεν προκριθούμε, είδα απογοήτευση στ' αποδυτήρια»

Μέσι: «Τρελό αν δεν προκριθούμε, είδα απογοήτευση στ' αποδυτήρια»

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Τρελό αν δεν προκριθούμε, είδα απογοήτευση στ' αποδυτήρια»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά και μίλησε έπειτα από ακόμα ένα κακό παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Αργεντινής που έμεινε στο 1-1 με την Παραγουάη. «Θα είναι τρελό αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε. Θέλαμε νίκη για να ηρεμήσουμε, αλλά...».

Ο ηγέτης της «αλμπισελέστε» μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο μετά το ισόπαλο δεύτερο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το φετινό Κόπα Αμέρικα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον Σκαλόνι στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι με τους Παραγουανούς...

«Θα είναι τρελό αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε από τον όμιλο... Θέλαμε τη νίκη για να ηρεμήσουμε αλλά δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, οπότε πάμε πλέον με διαφορετικό τρόπο στο τελευταίο παιχνίδι. Είδα απογοήτευση στ' αποδυτήρια από τους συμπαίκτες μου, αλλά είδα και αποφασιστικότητα για να καταφέρουμε τουλάχιστον να περάσουμε το γκρουπ» είπε αρχικά ο Μέσι, ενώ, όταν ρωτήθηκε για όσα είπε με τον ομοσπονδιακό προπονητή στην προπόνηση που προηγήθηκε της αναμέτρησης, απάντησε:

«Ήταν μια υγιής και ήρεμη συζήτηση την οποία άκουσαν και οι υπόλοιποι. Την κάναμε γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε και να βελτιωνόμαστε σαν σύνολο. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι με την Παραγουάη...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα