Μέσι: Του ταιριάζει η Βραζιλία

Gazzetta team
Μέσι: Του ταιριάζει η Βραζιλία

bet365

Όχι δεν τρελαθήκαμε. Φυσικά και είδαμε την ήττα της Αργεντινής με την Κολομβία. Φυσικά, δεν ξέρουμε τι θα κάνει η αλμπισελέστε με την Παραγουάη. Ακόμη όμως και με μία νίκη επί του Κατάρ, η παρέα του Μέσι μπορεί να βρεθεί στα νοκ άουτ.

Κι εκεί αλλάζουν οι καταστάσεις και τα δεδομένα. Μέσι είπαμε; Αυτόν που θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα της χώρας του; Ναι. Σε αυτόν αναφερόμαστε και εδώ νομίζω ότι μας διαφεύγει κάτι.

Από τον τελικό στην κατάκτηση
Αν ζητηθεί σε κάποιον να αναφέρει ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, η απάντηση θα είναι πολύ εύκολη. Και φυσικά δεν είναι οι δύο κολλητοί τελικοί του Κόπα Αμέρικα το 2015 και το 2016 κόντρα στη Χιλή. Είχε προηγηθεί αυτών των δύο ένας άλλος τελικός. Πολύ πιο μεγάλος, πολύ πιο σημαντικός. Αυτός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2014, που χάθηκε στις λεπτομέρειες από τη Γερμανία με το γκολ του Γκέτσε στην παράταση. Να θυμίσουμε που έγινε εκείνο το Μουντιάλ; Στη Βραζιλία. Ο Μέσι σκόραρε τέσσερα γκολ, όλα στη φάση των ομίλων και σίγουρα αυτή είναι η πιο επιτυχημένη πορεία που έχει κάνει με τη φανέλα της χώρας του. Εκεί που έφτασε μία ανάσα από το να πατήσει την κορυφή του κόσμου και μάλιστα μέσα στο σπίτι της «μισητής» Βραζιλίας. Εδώ δηλαδή που γίνεται τώρα το Κόπα Αμέρικα.

Μέσι Vs Βραζιλία σημειώσατε... 1
Κι εδώ έρχονται δύο πολύ ενδιαφέρουσες αγορές που μπορείτε να βρείτε σε ένα από τα κορυφαία νόμιμα στοιχηματικά σάιτ στην Ελλάδα. Η πρώτη αφορά και την αφορμή αυτού του άρθρου. Η Αργεντινή Τροπαιούχος και ο Μέσι πρώτος σκόρερ από τη μία ή να κατακτήσει η Βραζιλία αήττητη τη διοργάνωση από την άλλη. Αν βάλουμε κάτω τα ανωτέρω αλλά και το άγχος που έχει η σελεσάο όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της η απάντηση είναι εύκολη. Μάλλον περιττό να σας θυμίσουμε το 1-7 από τη Γερμανία στα ημιτελικά του Μουντιάλ, όπου έφτασε με τα χίλια ζόρια μέχρι εκεί.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο σενάριο και απάντηση από τον Μέσι στους επικριτές του, αν κατάφερνε σε δύο διοργανώσεις στη Βραζιλία, στη μία να φτάσει στον τελικό (το έχει κάνει) και στην άλλη να κατακτήσει το τρόπαιο. Κι ο ίδιος μάλιστα να είναι πρώτος σκόρερ. Οι κορυφαίες προκλήσεις είναι για τους κορυφαίους και ο Μέσι είναι ένας από αυτούς διαχρονικά στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Σε κορυφαία απόδοση η αγορά «Αργεντινή τροπαιούχος & Μέσι πρώτος σκόρερ»

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα