Νεϊμάρ σε Μέσι: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου, το ποδόσφαιρο περίμενε αυτή τη στιγμή» (vid)

Νεϊμάρ σε Μέσι: «Συγχαρητήρια αδερφέ μου, το ποδόσφαιρο περίμενε αυτή τη στιγμή» (vid)

bet365

Ο πόνος της ήττας «έσβησε» για τον Νεϊμάρ από τη χαρά του που ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να στεφθεί επιτέλους κυπελλούχος με την εθνική του ομάδα.

Η εικόνα της ένθερμης αγκαλιάς τους πλάι στους πανηγυρισμούς των Αργεντίνων έκανε τον γύρο του κόσμου. Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι υπήρξαν συμπαίκτες κι ακόμη κι αν οι δρόμοι τους χώρισαν, παρέμειναν αδερφικοί φίλοι. Μπορεί η ήττα μέσα στο «Μαρακανά», από τη μεγάλη αντίπαλο, να πλήγωσε τον Νέι και την εθνική Βραζιλίας, στο τέλος της βραδιάς, όμως, έμεινε ο σεβασμός προς τον σπουδαίο Λίο και η χαρά για τη δικαίωσή του σε εθνικό επίπεδο.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Νεϊμάρ έστειλε το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα στον Μέσι, στο οποίο παραδέχεται ότι σιχαίνεται να χάνει, αλλά για εκείνον έκανε μία… εξαίρεση κι απολαμβάνει να τον βλέπει επιτέλους στην κορυφή με τα χρώματα της Αλμπισελέστε.

«Με πονάει η ήττα. Δεν έχω μάθει να ζω με την ήττα. Χθες που έχασα, πήγα να δώσω μια αγκαλιά στον μεγαλύτερο και κορυφαίο παίκτη που είδα ποτέ. Τον φίλο και αδερφό μου, Μέσι! Ήμουν λυπημένος και του είπα «γ@@@@ο με νίκησες». Δεν μου αρέσει να χάνω. Αλλά αυτός ο τύπος είναι υπέροχος! Τρέφω τεράστιο σεβασμό για ό,τι έχεις κάνει για το ποδόσφαιρο και ειδικά για μένα. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΝΩ! Αλλά απολαμβάνω τον τίτλο σου, το ποδόσφαιρο σε περίμενε, περίμενε για αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια ΑΔΕΡΦΕ!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα