Μπολσονάρου: «Η Βραζιλία θα νικήσει 5-0 την Αργεντινή»

Μπολσονάρου: «Η Βραζιλία θα νικήσει 5-0 την Αργεντινή»

bet365

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρου, υποστήριξε απευθυνόμενος στον ομόλογό του της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντεθ, ότι η Σελεσάο θα συντρίψει 5-0 την Αλμπισελέστε στον τελικό του Copa America (11/7, 03:00).

Η Βραζιλία κοντράρεται με την Αργεντινή τα ξημερώματα της Κυριακής (11/7, 03:00, Open TV, Live Gazzetta) στον τελικό του Copa America στο Μαρακανά και ο Ζαΐρ Μπολσονάρου δεν έχει την ευκαιρία να προκαλέσει τον Αλμπέρτο Φερνάντεθ.

Ο 66χρονος πρόεδρος της Βραζιλίας υποστήριξε απευθυνόμενος στον 62χρονο ομόλογό του της Αργεντινής στη διάσκεψη της Mercosur ότι η Σελεσάο θα συντρίψει με 5-0 την Αλμπισελέστε στο Ρίο ντε Ζανέιρο και θα κατακτήσει το 10ό της τρόπαιο.

«Θέλω να πω ειδικά στον πρόεδρο της Αργεντινής, ότι η μοναδική αντιπαλότητα μεταξύ μας είναι ο τελικός του Μαρακανά. Θα προχωρήσω και θα προβλέψω 5-0 υπέρ της Βραζιλίας. Σηκώνω το χέρι μου και το λέω, 5-0! Ό,τι και να γίνει, θέλω να γνωρίζει ο κύριος Φερνάντεθ ότι θέλω το καλύτερο για την Αργεντινή», υποστήριξε ο Μπολσονάρου απευθυνόμενος στον Φερνάντεθ.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα