Διήμερο… φωτιά σε Euro & Copa America: Αυτές τις «κούπες» ποιος θα τις σηκώσει;

Διήμερο… φωτιά σε Euro & Copa America: Αυτές τις «κούπες» ποιος θα τις σηκώσει;
Οι «μάχες» σε Euro και Copa America… φουντώνουν Παρασκευή και Σάββατο!

Η αρχή σε ένα «καυτό» διήμερο γίνεται με τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ελβετία – Ισπανία (2/7, 19:00) και Βέλγιο – Ιταλία (2/7, 22:00). Η φάση των «8» ολοκληρώνεται με τους αγώνες Τσεχία – Δανία (3/7, 19:00) και Ουκρανία – Αγγλία (3/7, 22:00).

It’s Coming Home και σύμφωνα με τις στοιχηματικές, αφού η Αγγλία αποτελεί το πρώτο φαβορί για κατάκτηση του Euro 2020, με την απόδοση της να παίζει στο 3.00. Στέρλινγκ λαμπρός την… ξελασπώνει και το σενάριο να πάει μέχρι τέλους έτσι και να βγει MVP της διοργάνωσης ο μικρόσωμος εξτρέμ παίζει στο 8.00!

Ο δρόμος για τον τελικό είναι βατός για την Αγγλία, αφού μετά τους Ουκρανούς -αν περάσει- παίζει με Τσεχία ή Δανία. Στην αντίπερα όχθη του «δέντρου» των διασταυρώσεων επικρατεί ένας μικρός χαμός και τα προγνωστικά… δε χωράνε! Βέλγιο, Ιταλία και Ισπανία είναι οι επικρατέστερες ομάδες για να βρεθούν στον τελικό της 11ης Ιουλίου, με την Ελβετία να έχει κάνει την έκπληξη κόντρα στους Γάλλους, αλλά να μην πείθει τους μπουκ για συνέχεια στις εκπλήξεις.

Euro 2020: Αυτή την κούπα ποιος θα τη «σηκώσει»; Δείτε τις αποδόσεις

Συναρπαστικές «μονομαχίες» και στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής, εκεί που όλα δείχνουν τελικό Αργεντινή – Βραζιλία. Περού – Παραγουάη (3/7, 00:00), με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει Βραζιλία ή Χιλή (3/7, 03:00). «Αίμα κι άμμος» στο Ουρουγουάη – Κολομβία (4/7, 01:00), με όποιον περάσει να βρίσκει Αργεντινή ή Ισημερινό (4/7, 04:00) στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό του Copa America.

Με τις αποδόσεις να δείχνουν Αργεντινή ή Βραζιλία, Μέσι και Νεϊμάρ είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για πρώτοι σκόρερ στο Copa America. Στο 2.50 ο Λίο Μέσι των 3 γκολ στη φετινή διοργάνωση, στο 4.50 ο Νεϊμάρ των 2 γκολ -μέχρι στιγμής.

Θα καταφέρει η Αργεντινή να… εκθρονίσει τη Βραζιλία; Σε κορυφαία απόδοση η κατάκτηση του Copa America από την «Αλμπισελέστε».

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ - ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα