Κολομβία - Βενεζουέλα 0-0: Ηρωικός βαθμός με συγκλονιστικό Φαρίνιες (vid)

Κολομβία - Βενεζουέλα 0-0: Ηρωικός βαθμός με συγκλονιστικό Φαρίνιες (vid)

bet365

Κόντρα στα προβλήματα με τον Covid-19 και τους αρκετούς πρωτάρηδες στην αποστολή της, η Βενεζουέλα κράτησε μέχρι τέλους τον βαθμό και την Κολομβία στο μηδέν (0-0), με ήρωα τον ανίκητο 23χρονο κίπερ της, Γουίλκερ Φαρίνιες!

Η Κολομβία ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, τόσο λόγω της διαφοράς ποιότητας, όσο και της νίκης στην πρεμιέρα με το Περού. Ωστόσο, η Βενεζουέλα της κορονο-κρίσης, των 13 κρουσμάτων και των 15 πρωτάρηδων που κλήθηκαν εσπευσμένα στην αποστολή, έκανε το «θαύμα» της. Η ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο, γνώριμού μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, άντεξε μέχρι τέλους στην πίεση και πήρε σπουδαίο βαθμό, σε ματς χωρίς σκορ (0-0) στη Γκοϊανία. Πώς το έκανε αυτό;

Εν πολλοίς χάρη στη συγκλονιστική εμφάνιση του Γουίλκερ Φαρίνιες! Ο 23χρονος κίπερ της Λανς ήταν ανίκητος, κατέβασε «ρολά» στο πρώτο ημίχρονο με πέντε αποκρούσεις κι άφησε τις πιο σημαντικές για το β' μέρος. Αποκορύφωμα η επέμβαση με τα ακροδάχτυλα στο ψαλιδάκι του Ουρίμπε, ενώ στα τελευταία λεπτά κράτησε μόνος του όρθιους τους Βενεζουελάνους, με δύο απίθανα «στοπ» σε κεφαλιά του Ουρίμπε και πλασέ του Μπόρχα από τη μικρή περιοχή.

Έτσι, η Κολομβία (τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντίας στο 90+5') υπέστη γκέλα και ανέβηκε απλά στους 4 βαθμούς, με τη Βενεζουέλα να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

1. Κολομβία 4 (1-0)
2. Βραζιλία 3 (3-0)*
3. Βενεζουέλα 1 (0-3)
4. Περού 0 (0-0)**
5. Εκουαδόρ 1 (0-1)*

*ματς λιγότερο
**δύο ματς λιγότερα

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα